Nálatok is ha meleg van egész nap huzatban ülnek a gyerekek a csoportszobában? Lehet hogy emiatt betegek a gyerekeim? Nálatok hány fok van az oviban nyáron?
Én itthon még ha meleg is van akkor sem csinálok huzatot abban a helyiségben ahol épp vagyunk mert tudom h az nem tesz jót, én pl. egyáltalán nem bírom.
Az óvónő szerint nem is volt huzat mert meleg volt...
Igazából a füle fájdult meg éjjel ami pont lehet huzattól.
Középfülgyulladása lett.
Fülfájást okozhat ha valaki érzékeny rá, de fülgyulladást egészen biztosan nem csinál.
Teljesen más a 2.
A fülgyulladás fertőzés miatt alakul ki.
Nem a huzattól lett fülgyulladása a gyerekednek.
Ugyanis az ilyen jellegű fülgyulladást bakteriális fertőzés okozza. Ahhoz meg tök mindegy, hogy huzat van-e vagy sem.
Valószínűleg valakitől elkapott egy fertőzést, ami ráhúzódott a fülére.
Utolsó ezt értem, de nem lehet h a huzat miatti hideg miatt könnyebben elkapta azt a bacit?
Azt olvastam h ilyenkor megdagad az orr nyálkahártya ami ugye befolyásolja a fül szellőzését és könnyebben begyulladhat.
Utolsó: de lehet, hiszen pont azért csinálnak huzatot h hűvöseb legyen.
Na mindegy, úgy látom sosem fogjuk megtudni h attól volt-e vagy sem.
Viszont tavaly ősszel is úgy kezdődtek a fülgyulladásai még szeptember elején mikor meleg volt és mindig huzat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!