Kellett volna szólnom a takarítónőnek? . Vagy visszamenjek?
Jaj, nagyon gáz dolog történt velem ma reggel!!!...
Tudni kell, hogy 38 hetes terhes vagyok, a baba néha annyira nyomja a hólyagomat, hogy szó szerint az utolsó pillanatban érek a wc-re, alig bírom visszatartani a megfelelő pillanatig.
Ma reggel vittem a kisfiamat az oviba, és megint olyan szinten rámjött a pisilés, hogy rohantam ott az oviban a wc-re, van a folyosón egy "vendég wc", többek között a szülőknek. Oda berontottam, semmire sem figyelve megszabadultam a ruhától, és már el is kezdtem pisilni és utána vettem észre, hogy le volt csukva a fedele, és egy kicsi ráment arra. Utána alaposan letakarítottam persze a lehetőségeimhez mérten papírral, meg nálam lévő nedves törlőkendővel, de azóta is azon pörgök, hogy elég alaposan letakarítottam-e, mi van ha bemegy egy nagyobb ovis wc-re, és miattam elkap valami betegséget mert nem elég higiénikus a wc...
De ugyanakkor el sem tudom képzelni hogy mondtam volna el ezt a takarítónőnek, nagyon ciki az egész.... Az is eszembe jutott, hogy visszamegyek, viszek tisztítószert és letakarítom... Szerintetek visszamenjek? Vagy hívjam fel őket, és mondjam meg, hogy menjen és alaposan takarítsa ki a takarítónő? Vagy túlreagálom?
Túlreagálod. Nem lesz semmi gond. Nem hagytad ott, hanem letakarítottad.
Majd a következő takarításnál úgy is lefertőtleníti a takarítónő.
Ha vendég wc, akkor meg szerintem úgysem ér hozzá, nem ül rá senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!