Visszamenjek a régi munkahelyemre vagy keressek másikat?
Próbálom röviden összefoglalni a helyzetünket: 4 és 2 éves gyerekek, a nagy ovis, a kicsi most kezdi a bölcsit, 50 km-re lévő munkahely, új vezetéssel, amelyik nagyon elégedett a helyettesemmel. Amikor ide jöttem 2007-ben azért léptem, mert alacsony volt a fizum az előző helyen. Most változtak a körülmények, a lényeg, hogy a fizum ismét a 2007-es szinten lenne, még annyi sem, mint most a gyedem. És ugye ehhez napi másfél-2 óra utazás, nyilván a teljes munkaidő mellé.
Szerintetek váltsak valami jobban fizetős, esetleg közelebbire? Két kicsi gyerek mellett "be lehet dolgozni magad" egy új helyen? Segítségem nem sok van, nyilván betegek is lesznek majd a gyerekek, meg nevelésmentes nap, ilyen-olyan szünet, stb., emiatt aggódok, hogy az egy új helyen hogy veszi ki magát. Vagy ha már gyerekkel felvesznek valahová, akkor bekalkulálják ezt is? A férjem is el tud jönni, esetenként nagymama is, de hát csak én vagyok az anyjuk. Vagy menjek ide vissza, várjak 1-2 évet és utána keressek mást? Mert itt meg tudom, hogy nem kell szétszaggatni magam, meg a hozzáállásuk miatt gondolkodás nélkül lépek le a gyerekekkel táppénzre.
Köszönök minden segítséget, tapasztalatot, mert olyan tanácstalan vagyok...
Köszi!
Bocs, azt nem írtam, hogy még lenne 3-4 hónapom keresni, a régi helyemre is decembertől kellene visszamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!