Nőgyógyászhoz kellene visszamennem január 19-én vizsgálatra, de mivel együtt voltunk a párommal védekezés nélkül január 15-én és most nem tudom hogy visszamenjek vagy nem?
Figyelt kérdés
mert hogyha megfogan és terhes vagyok akkor attól félek hogy nem lenne szabad ilyen hamar megvizsgáljon?? lehetne valami baj elmehetne a gyerek vagy valami baj lehetne ha megvizsgál még most ilyen hamar ??2016. jan. 16. 16:55
1/6 anonim válasza:
4 nappal az aktus után még nem vagy terhes, csak 10-15 nappal. Ha meg is fogan PONT AKKOR, még csak egy pár sejtes csomócska, ami úszik a méh felé.
De röviden, nem okoz gondot a vizsgálat a terhesség egyik szakaszában sem, ezen kár agyalni.
2/6 anonim válasza:
Miért akarsz gyereket,ha fingod nincs az egészről???Inkább olvass a témában,mert ez nagyon gáz!
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan menj vissza!
És ha már ott vagy, kérdezz meg tőle néhány alapvető dolgot a teherbeesésről, a terhességről.
5/6 anonim válasza:
Úr Isten....hát ilyen az, mikor akárkinek lehet gyereke....nesze nekünk jogok...
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan menj vissza, ha terhes vagy akkor sem árt a megtermékenyített petesejtnek a vizsgálat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!