Mit lehet tenni azzal az anyukával, aki az óvodáskorú kisfiát lányosan öltözeti?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 18:31
31/38 A kérdező kommentje:
Már szóltam nekik, de nem foglalkoznak vele.
2017. ápr. 20. 16:07
32/38 anonim válasza:
Hát semmit! Egy lányom van és egy fiam! Mivel a lány fiatalabb, öcsi majmolja a nővérét, odáig van érte meg vissza! Simán felvenné a tüllszoknyát us, ha a nővére azt mondaná! Az én dolgom megértetni vele, hogy oké, hogy szereted, de ő lány te meg fiú vagy! (Ja, csajszi óvodás, kispasi 2 éves.) Nem tudja mi a különbség
33/38 NekoMc válasza:
És ez miért baj? Valszeg azért nem foglalkozik vele a gyermekvédelem, mert voltak kint és megbizonyosodott, hogy a gyerek szeretne lány ruhában lenni! Így természetes, hogy nem fognak tenni semmit ez ellen, mert a gyerek akarja. Ha el is vennék a gyereket és nevelőszülőknek adnák akkor is ezt csinálná!
34/38 NekoMc válasza:
És nincs ezzel az égvilágon semmi probléma. n is fiú vagyok és szeretek lány ruhában lenni és imádok lány lenni és ki nem szarja le idegenek, meg a szomszédok véleményét? Foglalkozzanak az idegenek és a szomszédok is a saját életükkel :D
35/38 A kérdező kommentje:
De miért akarna a kisfiú szoknyában lenni, ha ő fiú?
2017. jún. 16. 18:50
36/38 jafnrétti válasza:
Nem tök mindegy az neked? De most komolyan! Sok kisfiúnak van ilyen korszaka, amikor szoknyát akar felvenni. Mi baja lesz tőle? Semmi. És igen, még az is megeshet, hogy bár fiúnak született, valójában ő egy kislány belül. Ritka, de van ilyen is.
37/38 anonim válasza:
Több lehetőség van:
1, a kisfiú ezt szeretné mert transtszexuális
2, a kisfiú ezt akarja mertmajmolja a nagytesót.
3, nincs pénzük másra
Egy tuti: semmi közöd hozzá. Neked kéne pszichológus
38/38 NekoMc válasza:
Kérdező: Mert kíváncsi? Tudod a gyerekek roppant kíváncsiak. Mindent megfogdosnak, szájukba vesznek és a stb ;)
Vagy nincs pénzük ruhára
vagy majmolja a testvérét
vagy transzi
de bármelyik is NEKED NINCS HOZZÁ KÖZÖD!
AKKOR MOST ÉN KÉRDEZEK TŐLED KÉRDEZŐ: MI KÖZÖD VAN NEKED EHHEZ? SEMMI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!