Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Akimek a gyerekei ovodaba...

Akimek a gyerekei ovodaba jarnak, minden anyukaval joban vagytok? Vagy van olyan aki nem szimpatiku?

Figyelt kérdés
Mi nemeto.-ban lakunk es a gyerekeim ovodajaban az anyukak negyede egyaltalan nem szimpatikus, lenezoek, flegmak ha koszonok vissza sem koszonnek. Persze vannak nagypn kedvesek es aranyosak.en mindenkivel kedves es tisztelettudo vagyok.
2016. júl. 20. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A többséggel nem vagyok jóban,mindenki siet,rohan es igen sokszor köszönni sem tudnak. Van nehány tipikus kényes hü..e pi..a is tőlük a falra mászok. Azért akad par kedves,értelmes,jó fej anyuka is akikkel néha lehet pár szót váltani.
2016. júl. 20. 11:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes. Két gyerekem járt egyszerre oviba. A kicsinél nincs sok kapcsolatom az anyukákkal, 1-1 van, akiről többet tudok, de őket/apukát ismerem máshonnan. A nagyobbnál a csoport kb feléből, (vegyes csoport, kb egyidős gyerekekből) kialakult egy jó, összetartó közösség, fiúk-lányok vegyesen. Először a gyerekek barátkoztak, utána kezdtünk mi anyukák-apukák is beszélgetni. Együtt szülinapozunk, néha "soron kívül" kirándulunk, játszóterezünk, ki hogy ér rá. Nem lógunk egymás nyakán, de ha gond lenne (nem ér vissza vki időben a gyerekért az oviba a városból) akkor segítjük egymást. Nagyon jó, hogy így alakult. De van ebben a csoportban is 1-2 kakukktojás anyuka, akivel max köszönünk egymásnak.
2016. júl. 20. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan nem tartom velük annyira a kapcsolatot, hogy véleményt tudjak formálni. Reggel se mindenkivel futok össze, délután sem, és a szülőin találkozol a többséggel, ahol sokat nem beszélgetünk.

Amúgy nem gondolom, hogy mindenkivel mindenkinek szimpatizálni kéne.

Kövezzetek meg, de a fiam osztályában és a lányom csoportjában is van olyan még gyerekből is, akit kifejezetten unszimpatikusnak tartok. Nem hogy felnőttből...

2016. júl. 20. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem ismerem őket.
2016. júl. 20. 12:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Iskolas es nem mindenki kedves baratsagos.

Volt egy nagy vita. Az egyik kisfiu elhagyta a Pokemberes sapkajat, az en fiamnak is ugyan olyan volt, es az anyuka berontott az osztalyba,rafogta a fiamra hogy ellopta. Az Tanito neni meg semmit sem szolt.. delutan mikor mentem erte sirva fogadott,a sapkaja nem volt nala.

Akkor megkerestuk oket, kertem nezze meg a sapkat belul, ott volt a fiam neve, minden ruhan ott a neve, raadasul jobban megnezte es kisebb volt az ovekenel.

Kiderult a kisfia eldugta, mert szetszakadt.

2016. júl. 20. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel jóban vagyok, és van köztük, aki nagyon nem szimpatikus. A két dolog nem zárja ki egymást. Nem éreztetem, ha nem bírok valakit.
2016. júl. 20. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk az oviban ritka jó közösség jött össze. A sok anyukából mindössze egy olyan van, akit látni sem bírok. Már a feje is, annyira mufurc, tipikus bunkó feje van! Ráadásul a gyerekének is csak parancsolgatni tud. A szülőknek épp csak vakkant valami köszönést, semmi kedvesség, pár szó ha már összefutunk. Mindenki mással szoktunk az öltözőben 1-2 szót váltani de nem is az a lényeg hogy miről, hanem a kedves érdeklődő hangnem, vagy egymás gyerekének megdicsérni a ruháját, rajzát, viselkedését stb. De ez a nő...borzalom. Viszont az a durva, hogy ő az aki a legjobban benyal az óvónőknek, azt látni kéne, mesterfokon űzi.
2016. júl. 20. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Lányoméknál csak egy anyukával vagyok jóban, vele pár szót mindig váltunk és ugyanabba a suliba akarjuk majd íratni a gyerekeket. A többi anyukával köszönőviszonyt ápolunk. A fiamnál meg ugyanaz van, mint nálatok németben, némelyik anyuka köszönni sem képes és még a fejét is elfordítja, nehogy köszönni kelljen, az ilyenekkel nem is foglalkozom.
2016. júl. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!