2/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Siman lehet belole paramami, aki egy kis fogzas miatti lázat vírusos agyvelő gyulladasnak diagnosztizal....
3/6 anonim válasza:
Szerintem alapvetően igen. Ismerősöm mentős orvos és a múltkor kb. ő mentette meg az unokáját, aki épp nála volt.
4/6 anonim válasza:
Tudod ahogy a mondás tartja, cipésznek a cipője.......
Nem azt mondom, hogy rosszul jár, csak attól még nem biztos, hogy nem fogja túlaggódni, nem fog-e nem észrevenni valamit a babán stb. Szóval szerintem semmi előnyt nem jelent. Max jobban parázik majd.
5/6 anonim válasza:
Nekem az első védőnőm mindenben a legrosszabbat látta, azóta neki is van gyereke, ha vele is ilyen akkor tényleg az egész életét rettegésben töltheti. Viszont ha meg tényleg van valami, akkor nyilván jól jön.
6/6 anonim válasza:
én óvónéni vagyok(bár nem ez volt a kérdés)-de néha én is érzem magamon a "nem túl jó oldalát is"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!