Kiscsoportos gyerekek anyukái, ti mennyire barátkoztok a többi anyukával? Tudom, még csak most kezdődött az ovi, de hogy látjátok?
nem barátkozom
lévén egy gyerekes nyafogós tiniként öltöző alig felnőttek a legtöbbje az "anyukáknak"
1 normális nő van csak köztük de vele meg nem egy időpontban visszük a gyereket
4. vagyok.
Van, akivel igen,leállok, de a balhés anyukákat messzire kerülöm. Vannak, akiknek semmi nem jó, mindenben a rosszat látják,velük nemszívesen beszélek...
nálunk nagyon sok a "bölcsis" anyuka és azok már most bandáznak.
Hozzátenném, hogy amikor én viszem és hozom a gyereket, akkor többnyire csak apukákat látok. Velük meg inkább nem barátkozom :)
amúgy szívesen én is barátkoznék 1-2-vel de nem többel.
mi nagyon dumcsizósak vagyunk :D
többen vagyunk anyukák akik kb. egy időben érnek a gyerekekért. míg öltöznek addig beszélgetünk, nem csak az ovis dolgokról most már :)
az ovi mellett van egy játszótér, ha szép az idő akkor mindig van ott is 1-2 csoporttárs, a gyerekek játszanak mi meg beszélgetünk :)
meg persze vannak olyanok is akikkel már összejárunk.
1 éve járnak oviba a gyerekek, jó kis csapat jött össze :)
Mi két éve költöztünk egy kisvárosba, ahol mindenki-ismer-mindenkit. Bár közel egy évet járt "bölcsibe" (csana), mivel itt vegyes csoportok vannak, SENKIT nem ismertünk a gyerekek és szülők közül. Bele telt pár hónapba, míg valamennyire megismertek és "felengedtek". (Azért ez a gyerekekre nem igaz, már 1-2 nap után - legyen most Kati a lányom neve - már "Katianyukája" voltam. :D)
Most középsős, már a "leendő vejem" is szólt, hogy Ő a lányom szerelme! :D
Mivel a munkánk miatt reggel a férjem viszi, este pedig már ügyeletbe megyek érte, sehogy, mert nem találkozom velük. Tavaly csanába járt, ott szívesen barátkoztam volna, de a többi szülő nem igazán volt erre nyitott.
Sok egyébként a környékbeli, játszótéri ismerős az oviban a mi csoportunkban és a többiben is, tehát nem vadidegenek a szülők, de nem az oviból ismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!