Mit lehet tenni azzal az anyukával, aki az óvodáskorú kisfiát lányosan öltözeti?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 18:31
12/38 anonim válasza:
Szerintem, ha az oviban nem találnak problémát, akkor szomszéd Julcsi se akarjon már beleszólni.
13/38 anonim válasza:
Én kevésbé vagyok liberális, a szoknya szerintem is nagyon gáz. Akkor is, ha a gyerek akarja felvenni. Mégiscsak a szülő a felelős a gyerekért, neki kell elmagyarázni, hogy kisfiúk nem hordanak szoknyát. Majd ha felnőttként még mindig érdekli a dolog, hordhaja...
Viszont lehetségesnek tartom, hogy azért hordja a lány kinőtt ruháit, mert nincs pénzük újra.
És egyetértek azzal, hogy nem szólhatsz bele.
14/38 A kérdező kommentje:
Nem akarok beleszólni, de akkor is a szülő hibája, hogy megengedi. Azután majd az óvodában a többi fiú is akarja követni a példáját, akkor mi van?
2017. ápr. 12. 19:55
15/38 anonim válasza:
"Azután majd az óvodában a többi fiú is akarja követni a példáját, akkor mi van?"
AKKOR???? SEMMI, majd abbahagyják. Te tényleg ennyire hülye vagy?
16/38 anonim válasza:
Na látod! Ha a te fiaid is csinálni kezdi, akkor lesz hozzá közöd..., de akkor is csak a sajátodhoz.
17/38 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá. Én inkább gratulálnék az anyukának, hogy nem akarja elnyomni a gyereke igényeit a maga gusztustalan előítéletei miatt (mint ahogy te tennéd). Valószínűleg a gyerek kérte, hogy lány ruhákat hordhasson.
18/38 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, miért nem a saját dolgoddal foglalkozol?
19/38 anonim válasza:
Kibeszélni lehet, ha attól boldogabb vagy, és nincs jobb dolgod, de neki ne szólj. Az én fiam is felvette már a lányom rózsaszín sapkáját és szemüvegét, sőt még a játékbabakocsit is tologatta. Nagy eséllyel a kisfiúnak ez nem okoz semmiféle identitászavart.
20/38 anonim válasza:
Nem semmi, mennyi anyukanak termeszetes azert, hogy egy ovodas fiu szoknyaban jar, oviba!
De a harisnya bezzeg😁az lanyos😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!