Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodában kötelező aludni a...

Óvodában kötelező aludni a gyereknek? Főként óvodapedagógusokhoz szólna a kérdésem.

Figyelt kérdés
Epochális rendszerrel működünk, és én úgy szoktam (3 éves dolgozok), hogy az a nagycsoportos amelyik nem alszik, az egy kis "fekve" pihenés után felülhet az ágyára. Nos más valaki volt velük, helyettesített és azt sem engedte, hogy a lábát mozgassa, vagy háton feküdjön! Oldalra kellett fordulni és kötelező volt aludni...kérdem én hogy most én csinálom rosszul és vagyok engedékeny (jelzem nem élnek vissza a helyzettel és nem zavarják ülve sem az alvó társaikat) vagy az a másik ov.ped túl vaskalapos??
2017. febr. 21. 17:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos sok olyan kolléganővel fogsz még találkozni akivel nem egyeznek a nevelési nézeteitek,sőt rosszabb esetben az intézmény nézetei is különbözhetnek a Tieidtől,de ebben az esetben ez utóbbira vagy(unk) utalva.
2017. aug. 20. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!