Legelőször adtam pofont a 3 évesnek, most nem tudom, jól tettem-e? Testvérféltékenység.
Figyelt kérdés
Az apuka vagyok, nagyon szoros a viszonyunk a 3 éves fiammal. Van egy hónapos testvére, akit jól fogadott. Viszont születése óta én (pont így jött ki) szinte csak hétvégente lát az új meló miatt. Feltűnt, h nagyon produkálja magát mikor hazaérek. Azonban ma a babával foglalkoztam (eddig mindig engedtem,h a nagy kisajátítson). És a nagy egy hajcsatot dobott a kicsire (szerencsére nem találta el, pont a szemébe ment volna). Ekkor elcsattant az első pofon, aminek persze sírás lett a vége, és félek,h "megtört" a barátságunk, és csak olaj lett a tűzre (mármint h mégjobban "utálni" fogja a kistestvérét... ha ő nem lenne, akkor pofont se kapott volna...) Persze épp h meglegyintettem, és utána elmagyaráztam, h egyszer az egyikkel, egyszer a másikkal foglalkozok... de most azt érzem, most kezd csak izgalmas lenni és nem lesz egyszerű kezelni a testvérféltékenységet.2016. dec. 16. 23:58
21/22 anonim válasza:
Komoly veszélyt jelenthet,ha egy jó apa koncentrált figyelme a gyermekekre irányul,a házastársi kapcsolatra.Az asszonynak elemi szükséglete van romantikára,amit munka,gyerekek kizárhatnak a lehetőségekből,pedig a gyermekek fejlődését leginkább azzal segíthetik a szülők,hogy egymást nagyon szeretik,s ezzel mintát,és 100%-os biztonságot adnak gyermekeiknek.
22/22 anonim válasza:
Engem mind fater, mind muter vert el elég rendesen... Mégis élek és virulok. Sőt, egyik szulovel se rossz a kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!