Hogy fogtad meg legelőször az első kisbabád?
Nekem sem volt előtte baba a kezemben, de rögtön sikerült megfogni.
Akármilyen kis törékenyek még az újszülöttek, tudják valamennyire ők is tartani magukat :) Ne aggódj!
tettem pár kört a baba körül. elméletből ugye tudtam, hogyan is kéne megfogni, csak azt nem tudtam hogyan nyúljak a feje alá és melyik kezemmel :D kb 2 perc volt mire erőt gyűjtöttem és sikerült is persze :D
2-3 hét múlva meg már olyan természetességgel pakolásztam a babámat... :)))
Nem fogtam előtte babát, szó szerint, soha :)
Nos, kb. miután megszületett reggel 5:13-kor rá tették a hasamra.
Utána elvitték a babaszobába. Szülés után 2-3 órával kimentem érte.( mentem volna már akkor, mikor visszakísértek a szobába, de feküdni kellett)
Eltologattam, mindig gondolkoztam, hogy basszus ez a gyerek itt fog felnőni ebben a kosaras kocsiban, de nem találok rajta fogást.
Szóval, aznap 10-11 fele jöttek a látogatók...
Gyönyörködnek benne az ajtón keresztül. Egyszercsak a baba feje lilul... Bukott...
Anya mutatta, hogy vedd fel gyorsan. Na, ott muszáj volt... Szerencsétlen kislányom kikaptam, úgy ahogy volt, a derekánál. ( elfelejtettem, hogy hahó nem tartja magát) :D
Kis buksija, ide-Ida inogott.. Anyu nevetett, majd mutatta, fogd a fejét is :D
Hát, tök béna voltam... A legnagyobb kihívás a kivétel volt 2 napig... Aztán belejöttem :D
Olyan mintha ösztönből jönne.
Nekem inkább a fürdetési fogásokat(betenni, tartani, egy kézzel lemsni, kivenni, törölközőbe bugyolálni) dolgokat kellett könyvből átolvasnom előtte..volt is hibám kétszer is, de hál ég nagy baj nem lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!