Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülők! Mennyire fogadnátok...

Szülők! Mennyire fogadnátok el, hogy a gyermeketek óvónője nyíltan felvállalná leszbikusságát?

Figyelt kérdés

2016. nov. 28. 20:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%

És honnan tudod, hoyg a másik csoport ovónöje nem leszbikus? Ugyanis éppen annyira lehetséges, mégha nem is tudod róla.

Alig tudom elképzelni, hogy ilyen ostoba emberek vannak,mint te.

2016. dec. 2. 15:05
 22/31 anonim válasza:
100%
Kutyát-macskát nem érdekel. Ha jól bánik a gyerekemmel, és a gyerekem szeret hozzá oviba járni. És ha így visszagondolok, én sem tudtam egyik óvónéni nemi indentitásáról semmit.
2016. dec. 2. 20:48
 23/31 anonim ***** válasza:
86%
Pap Lajos szívsebész megrögzött keresztény. Én ateista vagyok. De ha gondom lett volna a szívemmel, habozás nélkül a kése alá feküdtem volna.
2016. dec. 3. 09:27
 24/31 anonim ***** válasza:
59%
Az elsős fiam tanítónője leszbikus, az egész iskola tudja, de már nem foglalkozik senki vele. Lesz majd alapítványi bál, és oda el szokta hozni a partnerét. Megjegyzem egy házi orvostan hallgató a hölgy, és nagyon csinos.
2016. dec. 3. 17:02
 25/31 anonim válasza:
16%
Ez nem csak genetika! Igenis tanulható viselkedésforma. Elsőkézből tapasztaltam, amikor a 3 gyerekes anyuka hirtelen átpártolt, a gyerekek úgy megzavarodtak, azt hitték az a normális, amit látnak és bizony a kislány később lánnyal csókolózott először, mert azt látta otthon. A nőknek a nagyobb százalékában benne van a hajlam az azonos nem felé vonzódásnak, ezért nagyon könnyű rossz irányba vinni őket. És ez TAPASZTALAT!
2016. dec. 5. 05:29
 26/31 anonim válasza:
100%
És akkor mi van, ha meleg? Ez a magánélete, senkinek semmi köze hozzá, ha nyíltan megcsókolja a barátnőjét, akkor csókolja! Gondolom minden szülő csókolta már meg a párját nyíltan.
2016. dec. 9. 08:22
 27/31 anonim ***** válasza:
82%
Nem zavarna, teljesen elfogadnám.
2016. dec. 12. 08:48
 28/31 Andaolo ***** válasza:
51%

Én igazándiból nem tudom, mit gondoljak erről. Ismerek egy nevelőanyukát, aki már jó ideje egyedul él, de nyiltan leszbikus. Nagyon jó anyuka, mindene a két fiú, akiket nevel és emellett rendes minden téren. A két fiu nagyon rossz családból jött, sok bántást szenvedtek el, szerencsések, hogy egy stabil, szeretetteljes ember neveli őket. Ugyanakkor a negy éves fiu női táskákkal, felékszerezve flangál, festeti a körmét. A tiz eves barbizik. Szóval nekem bizony ugy tünik, hogy megzavarja a gyerekeket ez. Persze a nevelőanyuka csak azt tudja adni, ami ő maga.

Ha az én gyerekem tanára-ovónénije lenne leszbikus, nem tudom, mit mondanék. Egy bizonyos kor felett helyes, hogy tudja a gyerek, ilyen is van, nekik is joguk van a választásra. A túl erős befolyástól féltenem őket, nehogy pont az a tanár legyen idealizálva és ez majd kihasson arra hogy mit próbál majd ki tinikorában. (Ha valaki nem ért egyet velem, nem volt bánto szándék bennem - de konzervativ vagyok. Ja, és egyébként külföldön lakom.)

2016. dec. 15. 12:46
 29/31 anonim ***** válasza:

Semennyire. Az óvónő engem helyettesít, és én nem vagyok az.

Mellesleg nincs bizonyíték arra, hogy genetikai alapja lenne, pedig úgy kezdték a kutatásokat, mert szerettek volna mentséget találni.

Már eleve az ellen is kifogásom lenne, ha bárkivel utcán csókolózna, akár férfi, akár nő. És ne nézzük hülyének a gyerekeket, pontosan látják, hogy különbség van a puszi és puszi, vagy puszi és csók között.

Én nagyon megválogattam, hogy kire bízom a gyerekeimet. Könnyebb, mint utólag helyretenni, kitalálni, hogy miből alakulhatott valami ki.

2016. dec. 23. 04:53
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 Arra kíváncsi lennék, hogy hogyan tudod meg egy óvónő, vagy tanár nemi irányultságát. Tesztlapot töltetsz ki velük? Nekem a gimis igazgatóm minimum biszex volt. Míg odajártam nem derült ki, csak évekkel később tudtam meg. Nem omlott össze bennem a világ, és nem az ő példáját követve lettem bi.
2016. dec. 24. 06:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!