Nálatok ki megy az oviba szülőire? Fura, ha az apuka megy?
Holnap fél 5-től minimum 19 óráig szülői van az oviba, ahova 2 gyermekünk jár. Sok szülő panaszkodott a múltkor, hogy fél 9-re értek haza. Nekem ki kellett hagynom azt, egészségügyi okokból.
Most viszont varratszedésre kell mennem másnap, amihez 5 órakor hajnalban indul a vonatom ( messze kell mennem), otthon pedig 4 gyerkőcöt kell másnapra előkészíteni ( suliba bepakolás, ruha kikészítés, lecke ellenőrzés, vacsora, fürdés, ágybadugni, stb), amit apuka nem igazán tud uralni. Ő simán elengedi szoknyában a gyereket pl. Szóval ha ennek este 8-9-körül kezdenék neki, akkor szinte semmit nem tudnék aludni, pedig fél 4-kor kelnem kell.
Apuka felajánlotta, hogy elmegy ő szülőire, addig rendezem itthon a dolgokat, így 8-kor le tudok én is feküdni a gyerekekkel.
Szerintetek nagyon fura, ha ő megy? Ti hogy oldanátok meg, ha másképp gondoljátok?
Miért lenne fura? Nálunk pl. többet találkoznak vele az óvónők egy héten, mint velem. A Kicsi egy éves, az ovi messzebb van, tehát autóznunk kell. Ehhez a Kicsit öltöztetnem, ott letámasztanom (nem jár még, hordozóba nem fér el, babakocsit meg nem lehet bevinni), stb. A férjem munkaideje meg pont olyan,hogy 8-ra kell mennie, tehát előtt el tudja vinni, és 4-kor elhozni. Engem van,hogy csak egy héten egyszer látnak.
Szülőire még igaz nem ment, de van egy apuka, aki mindig jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!