Óvodai első szülői értekezleten válthatja egymást anyuka és apuka? Ha az értekezlet 1,5-2 órát is eltart?
Persze, de éppen azért sem szólnak, ha dolgod van és korábban elmész. Amiről lemaradsz, azt meg megkérdezed máskor valamelyik szülőtől, vagy az óvónőktől. Meg általában ha valami van, akkor úgyis szoktak szólni.
Nálunk van olyan anyuka, akinek több gyereke van és más-más óvodai csoportban, tehát ő a szülői értekezlet egyik felét az egyik csoportnál van, a másik felét pedig a másik csoportnál, mivel van, hogy egy időben van a két szülői.
Szerintem az se zavarná őket, ha csak apuka lenne ott, te meg otthon lennél a picivel, biztos megértik :)
De szerintem az se baj a váltjátok egymást, szerintem nekik tök mindegy, csak legyen ott egy szülő ha lehet :D
2 gyerekem van. Az ovis szülői alatt elmentek játszóterezni a mamával. De volt olyan is aki bevitte mind a 2 kicsi gyerekét. Na ilyet nem csinálnék, katasztrófa volt, hogy semmire nem lehetett figyelni miattuk. Azért nem 1 nappal a szülői előtt szólnak, hogy lesz, meg lehet ezt oldani szerintem. De ha már most sem tudja megoldani, mi lesz, ha beteg lesz a gyerek, vagy bármi hirtelen eseménynél?
Visszatérve a kérdésre... én nem értem miért akadály a 7 hónapos gyerek. Nem bír ki apukával 2 órát? Vagy apuka nem tud elmenni a szülőire? És az ovis gyerek? Rá ki vigyáz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!