Éjszakás apuka mellől, hogy indultok oviba?
Az nem kivitelezhető, hogy a gyerek ne is tudja, hogy apa otthon van?
Mert ha a délelőttös műszaknál nincs gond, talán ez járható út lenne
Nálunk úgy van, hogy mindketten 3 műszakba járunk, váltva. Apa reggel hazajön, ő ébreszt, készíti a kakaót, nekem kávét, felöltözünk, ő zuhanyzik. Indulunk, puszi-puszi, kikísér a kapuba, aztán mi indulunk, ő megy aludni, mert du. ő megy a gyerekért, én délutános vagyok.
Ha én vagyok éjszakás, akkor apa délelőttös, úgyhogy én rohanok haza reggel, költöm a gyereket, kakaó-kávé, öltözés és indulás, hazajövök és dőlök is be az ágyba, hogy du. tudjak érte vissza menni (útközben találkozunk apával, így együtt megyünk érte).
Ha én délelőttös vagyok, akkor apáé a reggeli rutin (ő délutános), én meg rohanok az oviba délután, onnantól az én feladatom minden.
Már 3. éve ovis, de így is van néha, hogy hisztizik, mert nem akar menni, de ez független apától is és tőlem is, csak nincs kedve menni (persze nem engedünk neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!