Kedves Anyukák! A kérdés az óvodába indulásról szól. Mikor ébredtek? Mikor keltitek a gyerekeket? Mikor indultok el, és mivel? Hányra ér be a gyerek és ti a melóba? És mikor hozzátok el?
Most épp várandós vagyok, de csak egy hónapig :)
Előtte mindig 6:50 -kor keltünk, legkésőbb fél 8-kor jöttem ki az oviból, és pár perc múlva már a munkahelyen voltam.
4-kor hoztam el, volt mikor 5-kor.
Hétfőtől már ráérünk negyed 8-kor kelni.
Én is általában 8-kor kezdek dolgozni, max. egyszer-kétszer 8.15-re érek be.
Reggel 6.30-kor kelek, a kisfiam 6.50-kor.
Kb. 7.20-7.30 körül indulunk az oviba, ami minimális kitérővel a munkahelyem felé vezető úton van.
Nekem is elfárad már a 4 évesem a hét vége felé, ma reggel pl. elég nehezen ébredt- pedig időben fekszünk le (max. 20.30-kor) és délután is alszik rendesen az oviban is, hétvégén itthon pedig akár 2,5-3 órát is, ha jó mozgós volt a délelőtt.
Hétköznap hétfőtől-csütörtökig 8-17-ig dolgozom, pénteken csak 14-ig. Az ovi nyitvatartása is kb. ugyanez- így úgy tudom megoldani, hogy 17.00 helyett már 16.35-kor elindulok érte, pénteken elég a 14.00, mert 14.30-kor zárnak.
Normális a főnököm, a munkámat egyedül végzem (szaklértői munka), így az időkiesés nem jelent munkakiesést is feltétlenül.
Budapesten élünk, a belvárosban dolgozom, a kisfiam Zuglóba jár magánoviba, mi Rákospalotán, kertvárosban élünk, a munkahelyemtől légvonalban 10 km, kocsival járok.
Megértem, hogy rossz a piciket korán kelteni, hétvége felé már én is érzem, hogy bizony fáradt a kisfiam.
8-tól dolgozom.
Negyed 8-kor indulunk, lerakom mindhármat, aztán megyek dolgozni. Közel van az ovi, a bölcsi és a munkahelyem is.
Fél 7-kor kelünk, de nem kell őket ébreszteni, mert maguktól fenn vannak már 6-kor.
Mondjuk ez a fél 7-től negyed 8-ig nagyon kemény, mire mindhárom elkészül és még én is emberformájú leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!