Párom leányzója több, mint 10 éve velünk él. Elsősorban ugye (mivel apuka sokat dolgozik) én nevelem. Tipikus kamasz! Hogy terelgessem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval,borzalmas kupis..napokig,sőt hetekig képes a poharakat a szobájában tartani,szennyest..stb..sőt,a micro előtt kiönti a tejet,otthagyja,kiürül az üdítős flakon,otthagyja..stb..vettem már el emiatt a telefonját,tiltottam el a lovaglástól..utóbb mondtam,ha nem szedi össze magát,leveszem a szobaajtaját :-S..megtettem...egyelőre semmi...mit tegyek?2014. okt. 13. 11:00
2/5 anonim válasza:
Két nagy atyai pofon, az kellene neki.
3/5 A kérdező kommentje:
jah...a lényeget nem mondtam...anyuci Angliában...és amikor kimegy(1 évben 2 hétre)hozzá,vagy itthon van,1 évben 3 szor...1-2 hétre,akkor is el-elmegy hozzá,1-2 nap alszik csak nála,és igen...persze kényezteti...iphone 5-öt kapott...de ruha alig..stb..a lány mehetnék,meg érettségi után megy is tán...
2014. okt. 13. 11:19
5/5 anonim válasza:
Ez vele jár. Nem szabad ráhagyni. Erőltetni kell a dolgot, hogy igenis pakoljon el maga után, fogadja el a szabályokat. Amikről tudod, hogy rossz ha megvonják tőle, azzal büntesd. Sajna ezen át kell menni. Minden tini ilyen, terelgetni kell. :) Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!