Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan kamasz rajtam...

Van itt olyan kamasz rajtam kívül, aki utál otthon lenni?

Figyelt kérdés
És esetleg még iskolában is szívesebben van, mint otthon.
2014. okt. 3. 20:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is. Te mért?
2014. okt. 3. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretsz otthon lenni?
2014. okt. 3. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Miért utálsz otthon lenni?
2014. okt. 3. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Én is így voltam ezzel. Szüleim folyton marták egymást, meg úgy általában senkihez sincs egy normális szavuk sem.

Átlag magyar család...

2014. okt. 3. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Aha, én is. Pár hónap és költözöm. (Y)
2014. okt. 3. 21:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd egy kicsit bővebben h miért utálsz otthon lenni?
2014. okt. 3. 21:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Haha, miért kell lepontozni? Azért, mert ahelyett, hogy csak picsognék, teszek is valamit a rossz körülmények ellen?

(5-ös voltam.)

2014. okt. 3. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Szomorú hogy ilyen sok balhés család van.

Én nagyon nehezen bírom ha bármi probléma van a családban mert kb 12 éves koromig a legnagyobb krízis az volt mikor anyukám tüdőgyulladást kapott. Most például nagypapám 1 hónapja kórházban van, eleinte teljesen ki voltam borulva miatta nem bírom egyszerűen a feszültséget.

Na a tárgyra térek.

Szeretek itthon lenni mert általában nincs veszekedés, mégis a legjobb az amikor dolgoznak a szüleim és egyedül vagyok. Mert amikor itthon vannak akkor jönnek a szokásos "nyaggatások": Tanultál már? Porszívózz ki! Jaj lent hagytam a szemüvegem! Nyírd le a füvet!

2014. okt. 4. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Jelen
2014. okt. 4. 18:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen ez egy kamaszhiszti, a következő a nem akarok élni,mert nekem olyan rossz hiszti lesz.

Azért igen van problémás család is de a legtöbb mindig csak tipikus hiszti,nincs kinyalva a feneke ezért máris menne el és játszaná a felnőttet.

2014. okt. 5. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!