Van itt olyan kamasz rajtam kívül, aki utál otthon lenni?
Én is így voltam ezzel. Szüleim folyton marták egymást, meg úgy általában senkihez sincs egy normális szavuk sem.
Átlag magyar család...
Haha, miért kell lepontozni? Azért, mert ahelyett, hogy csak picsognék, teszek is valamit a rossz körülmények ellen?
(5-ös voltam.)
Szomorú hogy ilyen sok balhés család van.
Én nagyon nehezen bírom ha bármi probléma van a családban mert kb 12 éves koromig a legnagyobb krízis az volt mikor anyukám tüdőgyulladást kapott. Most például nagypapám 1 hónapja kórházban van, eleinte teljesen ki voltam borulva miatta nem bírom egyszerűen a feszültséget.
Na a tárgyra térek.
Szeretek itthon lenni mert általában nincs veszekedés, mégis a legjobb az amikor dolgoznak a szüleim és egyedül vagyok. Mert amikor itthon vannak akkor jönnek a szokásos "nyaggatások": Tanultál már? Porszívózz ki! Jaj lent hagytam a szemüvegem! Nyírd le a füvet!
Igen ez egy kamaszhiszti, a következő a nem akarok élni,mert nekem olyan rossz hiszti lesz.
Azért igen van problémás család is de a legtöbb mindig csak tipikus hiszti,nincs kinyalva a feneke ezért máris menne el és játszaná a felnőttet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!