Nálatok ki megy az oviba szülőire? Fura, ha az apuka megy?
Holnap fél 5-től minimum 19 óráig szülői van az oviba, ahova 2 gyermekünk jár. Sok szülő panaszkodott a múltkor, hogy fél 9-re értek haza. Nekem ki kellett hagynom azt, egészségügyi okokból.
Most viszont varratszedésre kell mennem másnap, amihez 5 órakor hajnalban indul a vonatom ( messze kell mennem), otthon pedig 4 gyerkőcöt kell másnapra előkészíteni ( suliba bepakolás, ruha kikészítés, lecke ellenőrzés, vacsora, fürdés, ágybadugni, stb), amit apuka nem igazán tud uralni. Ő simán elengedi szoknyában a gyereket pl. Szóval ha ennek este 8-9-körül kezdenék neki, akkor szinte semmit nem tudnék aludni, pedig fél 4-kor kelnem kell.
Apuka felajánlotta, hogy elmegy ő szülőire, addig rendezem itthon a dolgokat, így 8-kor le tudok én is feküdni a gyerekekkel.
Szerintetek nagyon fura, ha ő megy? Ti hogy oldanátok meg, ha másképp gondoljátok?
Egyáltalán nem fura!
Még ha nincs is ilyen indok, akkor is nyugodtan elmehet apuka...
Az ő gyerekei is 😉
Nem fura, legutóbb nálunk is a férjem ment el, amíg mi betegség miatt itthon voltunk.
Sőt a nagyobbik lányom csoportjában sokszor férj és feleség is megy együtt.
Az se fura, ha egyikőtök se megy.
Kiscsoportban még én is eljárogattam, aztán most középsőben már nem sietek emiatt munkából.
Ami fontos azt úgyis kiírják az üzenőfalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!