Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más is volt vagy féltékeny az...

Más is volt vagy féltékeny az ovónénire?

Figyelt kérdés
Tudom,h hülyeség és amuggy nagyon szeretem a nőt de még is néha féltékeny vagyok.
2016. szept. 26. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Boldog vagyok, hogy szeretve van, és van az oviban egy pótanyuja.
2016. szept. 27. 03:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg hülye vagyok.Bár lehet,h rosszul fogalmaztam mert ez nem is féltékenység,hanem inkább egy olyan érzés,h az én kisbabám már nem csak az enyém vagy valami ilyesmi de ez tudo hülyeségmert mindig az enyém lesz elsődlegesen meg örüllök én,h el van az oviba csak kiváncsi voltam más is érzett e már hasonlót?
2016. szept. 27. 07:54
 13/15 anonim ***** válasza:
44%
Sosem jutott eszembe ilyesmi. Az óvónő az óvónő, én meg az anyja vagyok.
2016. szept. 27. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

"az én kisbabám már nem csak az enyém"

Valami más gond is lehet nálad, nemcsak féltékenység. Miért hívod kisbabámnak, mikor legalább 3 éves már?

Mit fogsz tenni, ha hazaviszi az első partnerét? Mit fogsz tenni, amikor rájössz, hogy nem szűz? Hosszú távon gondolkozz a gyermeked életével kapcsolatban. Ő egy önálló lény. Te/ti nevelitek, de ez csak pár év. Az élete nagy részében a saját lábán kell megállnia, nem tarthatod burokban.

2016. szept. 27. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:
11%

jaj, ne izéljetek már....ez ilyen leválási mizéria, most hogy hogy fogalmaza a kérdező, hogy a kisbabám..hát mindenki hívja vhogy a gyerekét ami becéző, ő így hívja..én kincsemnek, más mogyorócskámnak...

Igenis én is éreztem ilyet, mikor először közösségbe ment, és túlvoltunk a beszoktatáson, hogy nahát egy korszak véget ért, és elengedte a szoknyámat, és ez pl. bennem is kiváltott egy ilyesmi érzést..

De nem csak az óvónőnél, hanem bárki felnőttel, ha láttam, hogy szívesen elvan, akkor volt ez..

Szrtem aki néha megáll a napi rohanásba és figyeli a gyerekét, érez ilyesmit...

2016. szept. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!