Más is volt vagy féltékeny az ovónénire?
"az én kisbabám már nem csak az enyém"
Valami más gond is lehet nálad, nemcsak féltékenység. Miért hívod kisbabámnak, mikor legalább 3 éves már?
Mit fogsz tenni, ha hazaviszi az első partnerét? Mit fogsz tenni, amikor rájössz, hogy nem szűz? Hosszú távon gondolkozz a gyermeked életével kapcsolatban. Ő egy önálló lény. Te/ti nevelitek, de ez csak pár év. Az élete nagy részében a saját lábán kell megállnia, nem tarthatod burokban.
jaj, ne izéljetek már....ez ilyen leválási mizéria, most hogy hogy fogalmaza a kérdező, hogy a kisbabám..hát mindenki hívja vhogy a gyerekét ami becéző, ő így hívja..én kincsemnek, más mogyorócskámnak...
Igenis én is éreztem ilyet, mikor először közösségbe ment, és túlvoltunk a beszoktatáson, hogy nahát egy korszak véget ért, és elengedte a szoknyámat, és ez pl. bennem is kiváltott egy ilyesmi érzést..
De nem csak az óvónőnél, hanem bárki felnőttel, ha láttam, hogy szívesen elvan, akkor volt ez..
Szrtem aki néha megáll a napi rohanásba és figyeli a gyerekét, érez ilyesmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!