Nálatok alvásidőben kiengedik az óvónők a gyerekeket pisilni? Nagycsoportosokat is?
Figyelt kérdés
Csak mert nálunk csak a kicsik mehetnek ki, nagyok nem, inni sem, kakilni sem. Szerintem ez kínzás kategória, de van szülő, aki szerint a többi oviban ugyanez van. Tudnék még durva dolgokat mesélni, de most elsősorban erre lennék kíváncsi, erről biztosan van infója egy ovis szülőnek.2016. júl. 29. 08:37
21/26 anonim válasza:
Előzőhöz még annyit tennék hozzá, hogy az állásinterjúzókat legtöbbször be se engedik a főépületbe, ahol egyáltalán van wc.
Más kategória gyereket kínozni és más a felnőtt (aki elméletileg szobatiszta).
22/26 anonim válasza:
Egyetemista vafgyok, enni inni is lehet vizsgán de kultúráltan.
Amikor 120an vagyunk az előadóaban nyáron.. mindenki iszik.
23/26 A kérdező kommentje:
Én nem mostanában voltam főiskolás, de folyamatosan kávéval mászkáltunk előadásra, szemináriumra. Enni még érettségi vizsgán is lehet, be se jött senki csoki nélkül. Állásinterjún meg el se tudom mondani mennyin voltam a már, a cég oldalán, soha senki nem részesült még hátrányban csak mert ivott egy kis vizet vagy a nagy izgalomban rájött a szükség!!! És itt ne felejtsük el, hogy felnőtt emberekről beszélünk, kifejlett önfegyelemmel és hólyaggal...
2016. aug. 11. 08:00
24/26 anonim válasza:
Nevenincs egyetem büfé szakán eltűrik az evés-ivást, meg a wc-re mászkálást.
Normális (átlagos) egyetemen ilyen nincs. Szellemi lényeket képeznek, akik nem ragadnak le az "iszom, pilisek, kakilok" szinten.
Még egy olyan lányt se engedtek wc-re, aki szegény felfázott, hiába kérte a tanárt. A többieknek meg eszébe se jutott volna soha kimenii. Nem is akartunk.
25/26 anonim válasza:
Fejezzük már be ezt a "felnőtt is akkor megy ki amikor akar" féle süket dumát. Nem így van, főleg egy gyárban, ahol 4 órát is ki kell bírni, amíg végre eljön a szünet.
26/26 anonim válasza:
Tehát azért nem engedik ki, mert takarítanak a dajkák. De gondolom, ha beszívná a jó kis klórt, és rosszul lenne, akkor az lenne a baj, igaz? :D Persze, hogy takarítás idején nem mehet be a mosdóba, mert fertőtleníteni kell mindent, amihez erős vegyszereket használnak. Nyilván, ha máskor sem engedik ki, az nem normális, de arra a negyed órára tényleg nem szabad a mosdóba engedni, amíg takarítanak. Nálunk közvetlenül azután kezdik a takarítást a mosdóban, hogy az utolsó gyerek is végzett a pisivel, fogmosással ebéd után, és mennek lefeküdni, tehát vélhetően egy jó ideig nem kell senkinek majd pisilni takarítás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!