Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti alvásidőben vagy ébrenlétib...

Ti alvásidőben vagy ébrenlétiben sétáltok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
volt egy idő hogy sehogy máshogy nem bírt aludni ezért alvás időbe sétáltunk. most egy éves, már ébren léti időben sétálunk, kb. 9 hós kora óta.
2015. szept. 18. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Ébrenlétiben.
2015. szept. 18. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Amikor kisebb volt alvásidőben sétáltunk, nagyon szeretett a babakocsiban aludni.

Amióta inkább nézelődik (8-9 hónapos kora óta kb.) ébrenléti időben sétálunk.

2015. szept. 18. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Még kicsi volt, alvásidőben direkt, mert amúgy rövid idő után ordításba kezdett, nem igazán élvezte, így akkor vittem ki, ha tudtam, hogy aludni fog. Amióta ül és nézelődik már ébrenléti időben és direkt szóval tartom, hogy nehogy elaludjon még haza nem érünk, mert akkor nem aludna csak egy fél órát.
2015. szept. 18. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
A nagyobbikkal akkor, amikor ébren volt, ő nézelődni szeretett, a kicsivel meg akkor, amikor aludt.
2015. szept. 18. 13:19
 6/8 anonim ***** válasza:

kicsiként kizárólag alvásidőben(nem szoptattam a természetben, csak otthon)

később ébren sétáltunk, amikor kíváncsi volt

nagyobbként(1 év felett)úgy tűnik, mintha nyugodtabban aludna itthon, de a kocsiban is alszik, ha útközben elálmosodna, szóval én már nem veszem külön az alvás-ébrenlét szakaszt

(szerencsére jó ocsim van, nem olyan, ahogy látom sok anyának, hogy sacc 10 hónapos még a baba de már térdtől kilóg a lába mert rövid a kocsi alja. csodálatos... [link]

2015. szept. 18. 13:25
 7/8 anonim ***** válasza:

ez lett volna a link

[link]

2015. szept. 18. 13:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tehetjük is-is :) Nagyon szeret a kocsiban aludni. Délelőtt 10 körül sétálunk egy órát, akkor végigalussza. Aztán este, ha hazaért apa, akkor hármasban megyünk sétálni, ilyenkor nézelődik, kiabál, ismerkedik a járókelőkkel :)
2015. szept. 18. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!