Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnál is ebéd után, alvásidőb...

Másnál is ebéd után, alvásidőben van rendelése a védőnőnek?

Figyelt kérdés

Nekem ez fura, hogy 1-től 2-ig lehet vinni nálunk a babákat méricskélésre.Heti egyszer van csak fogadóóra!

Ma már felkaptam rajta a vizet, így nem mentünk el.(Mérlegünk van itthon is.)

Nektek a védőben mérik le a babátokat, vagy elmegy hozzátok a védőnő?

2012. máj. 8. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

1 éves koráig, havi 1x mennünk kellett egészséges rendelésre a dokihoz. Ott mérték.

Ezen kívül heti 1x a védőnőnek van fogadóórája, 10-12-ig. Ha szeretnéd, hogy megmérjék, vagy valami gond van a súllyal, oda kell menni.

Nem értem nálatok ez, hogy működik. Leírnád?

2012. máj. 8. 14:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Nálunk a körzetis gyerekorvosnak van rendelési ideje heti 3 nap13:30 - 14:30ig. Máskor nem rendel.

Szerencsére már kijelentkeztünk tőle. De az első pár oltásra még hozzá vittem a nagylányomat. Hát annyi sírós, nyűgös gyereket azóta sem láttam. A védőnőnk meg "csak" hétfőn és pénteken van 8:00 - 8:30ig. Ebbe a fél órába próbálja a kismamákat és a babákat is bezsúfolni. Ha valaki nem kerül sorra, jöhet a legközelebbi alkalomra :-(

Volt, hogy státuszra 4. alkalommal kerültünk sorra.

2012. máj. 8. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem mindenhol heti egyszer van fogadóideje a védőnőnek. Én mondjuk mindig tanácsadáson méretem. Nálunk sajnos a délelőtti alvásidőre esik ez, de sztem ki lehet bírni, hogy csúszik egy kicsit a nap ilyenkor.

Egyébként nem minden gyerek alszik 1 és 2 között. Képtelenség olyan időpontot találni ami mindenkinek jó.

2012. máj. 8. 14:27
 4/15 A kérdező kommentje:

A kötelező méricskélésekre el kell vinnem, pedig megyünk köt. oltásra is, ahol szintén lemérik a védőnők oltás előtt közvetlen.Délelőtt!

Két különbőző korú gyerekem van.Alig tudtam összehangolni, hogy egyszerre aludjanak el.Most meg felrúgnám vele az egészet.

2012. máj. 8. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:
szia nálunk heti 2 alkalommal van hétfőn és szerdán hétfőn 8-10 ig szerdán 10-12 ig kedd csütörtök gyerekorvos 3 órás és minden nap van gyerekorvos délután
2012. máj. 8. 14:30
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekünk hétfő délelőtt - alvásidőben van a védőnő rendelési ideje. Ott mérik le a státuszra a babát.

A gyerekorvos, hétfőn délután, szintén alvásidőben rendel.

Ez van.

Nem kell olyan sűrűn menni, csak 1,2,3,6, majd 12,24 és 36 hónaposan. 3 év alatt 7 alkalom.

2012. máj. 8. 14:33
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát nálunk egy éves koráig minden hónapban kötelező mérés+státusz,meg ugye az oltások. De természetesen ebédidőben=alvásidőben.

Ha csak mérik,és nincs oltás akkor csütörtökön 11-1ig.

Ha kap oltást is, akkor déltől fél2-ig. És ilyenkor először a védőnő leméri,majd vmikor megjelenik a gyerekorvos,mindneki kétszer áll sorba, és újra vetkőztetni,és úgy oltja be:(:(:(:(

Nem egyszerű

2012. máj. 8. 14:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Nalunk meg pont alvasidoben van tanacsadas. 2-4-ig lehet menni, ket evesem 1/2 3-tol kb. 4-ig alszik. Amugy is utalja az orvosokat, de ha nyugos is, akkor megrosszabbb.
2012. máj. 8. 15:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Nálunk a háziorvos megmérte havonta (+oltások).

A védőnőm tök máshol van helyileg, busszal kellene kimennem hozzá, 2 gyerekkel. Eszembe se jutna kimenni ezért. Ha akarja látni őket, eljön hozzánk... Eljön :D Én egy métert nem tennék a védőnő "okos" tanácsaiért :S

2012. máj. 8. 15:13
 10/15 anonim ***** válasza:

9es vagyok.

Amúgy a tanácsadás (+oltás) a gyerekdokinknál fél 10-től 11-ig van, időpontra megyünk, max 10-15 percet kell várni :)

2012. máj. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!