Másnál is ebéd után, alvásidőben van rendelése a védőnőnek?
Nekem ez fura, hogy 1-től 2-ig lehet vinni nálunk a babákat méricskélésre.Heti egyszer van csak fogadóóra!
Ma már felkaptam rajta a vizet, így nem mentünk el.(Mérlegünk van itthon is.)
Nektek a védőben mérik le a babátokat, vagy elmegy hozzátok a védőnő?
1 éves koráig, havi 1x mennünk kellett egészséges rendelésre a dokihoz. Ott mérték.
Ezen kívül heti 1x a védőnőnek van fogadóórája, 10-12-ig. Ha szeretnéd, hogy megmérjék, vagy valami gond van a súllyal, oda kell menni.
Nem értem nálatok ez, hogy működik. Leírnád?
Nálunk a körzetis gyerekorvosnak van rendelési ideje heti 3 nap13:30 - 14:30ig. Máskor nem rendel.
Szerencsére már kijelentkeztünk tőle. De az első pár oltásra még hozzá vittem a nagylányomat. Hát annyi sírós, nyűgös gyereket azóta sem láttam. A védőnőnk meg "csak" hétfőn és pénteken van 8:00 - 8:30ig. Ebbe a fél órába próbálja a kismamákat és a babákat is bezsúfolni. Ha valaki nem kerül sorra, jöhet a legközelebbi alkalomra :-(
Volt, hogy státuszra 4. alkalommal kerültünk sorra.
Szerintem mindenhol heti egyszer van fogadóideje a védőnőnek. Én mondjuk mindig tanácsadáson méretem. Nálunk sajnos a délelőtti alvásidőre esik ez, de sztem ki lehet bírni, hogy csúszik egy kicsit a nap ilyenkor.
Egyébként nem minden gyerek alszik 1 és 2 között. Képtelenség olyan időpontot találni ami mindenkinek jó.
A kötelező méricskélésekre el kell vinnem, pedig megyünk köt. oltásra is, ahol szintén lemérik a védőnők oltás előtt közvetlen.Délelőtt!
Két különbőző korú gyerekem van.Alig tudtam összehangolni, hogy egyszerre aludjanak el.Most meg felrúgnám vele az egészet.
Nekünk hétfő délelőtt - alvásidőben van a védőnő rendelési ideje. Ott mérik le a státuszra a babát.
A gyerekorvos, hétfőn délután, szintén alvásidőben rendel.
Ez van.
Nem kell olyan sűrűn menni, csak 1,2,3,6, majd 12,24 és 36 hónaposan. 3 év alatt 7 alkalom.
Hát nálunk egy éves koráig minden hónapban kötelező mérés+státusz,meg ugye az oltások. De természetesen ebédidőben=alvásidőben.
Ha csak mérik,és nincs oltás akkor csütörtökön 11-1ig.
Ha kap oltást is, akkor déltől fél2-ig. És ilyenkor először a védőnő leméri,majd vmikor megjelenik a gyerekorvos,mindneki kétszer áll sorba, és újra vetkőztetni,és úgy oltja be:(:(:(:(
Nem egyszerű
Nálunk a háziorvos megmérte havonta (+oltások).
A védőnőm tök máshol van helyileg, busszal kellene kimennem hozzá, 2 gyerekkel. Eszembe se jutna kimenni ezért. Ha akarja látni őket, eljön hozzánk... Eljön :D Én egy métert nem tennék a védőnő "okos" tanácsaiért :S
9es vagyok.
Amúgy a tanácsadás (+oltás) a gyerekdokinknál fél 10-től 11-ig van, időpontra megyünk, max 10-15 percet kell várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!