Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek nem jelent gondot...

Nektek nem jelent gondot mindig kitalálni mit főzzetek?

Figyelt kérdés
Adhatnánk egymásnak ötleteket, néha úgy érzem teljesen kifogytam .....

2012. febr. 28. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
nem
2012. febr. 28. 14:54
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

szia, én két hétre előre szoktam tervezni, nézek olyan étlapokat, amik menüt kínálnak, és olyan honlapokat, amelyek egyszerű ételeket mutatnak be.

A heti menünk: krumplistészta, pasifogó tepsis hús (mindmegette.hu), pörkölt, gulyásleves pogácsával, hagymás karaj, lasagne, mézes-narancsos csirke. Jó főzőcskézést!

2012. febr. 28. 14:56
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
hát nekem is nagy gond!!Sose tudom mit kéne főzni!!
2012. febr. 28. 14:56
 4/17 anonim válasza:
94%
Olyan egyszerűek is jöhetnek, mint a gulyásleves/palacsinta vagy a zöldségleves/káposztás tészta?
2012. febr. 28. 14:57
 5/17 A kérdező kommentje:

De jó neked első!!!

Igen, bármi jöhet:):)

Nálunk ami lesz holnap: paradisomos húsgombóc, múlt héten volt húsleves rántott hússal tört burgonyával ubisalival,milánió makaróni, zöldborsóleves-palacsinta, csirkepörkölt...

2012. febr. 28. 14:59
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Én mindig a férjemmel szoktam megbeszélni reggel, mielőtt munkába megy, hogy mit főzzek. Olyankor persze gondolunk a kisfiúnkra is, hogy ő is velünk tudjon enni, ne kelljen neki külön főznöm, mert akkor már tényleg kifogynék az ötletekből.

Leírom a heti menüt:

Tegnap rendeltünk kaját, nem volt időm főzni, mert vizsgáztam.

Nekünk a mai napi menü krumplipüré volt bundás csirkemellel.

Holnap gyümölcsleves lesz, borsófőzelék és fasírt. (Ez roppant egyszerű, ezért is ezt találtuk ki.)

Csütörtökön fokhagymakrémlevest csinálok pirítós kockákkal, (a kisfiamnak külön levest, mert a hagyma megviseli a pociját) és paprikás krumpli lesz.

A pénteki pedig majd holnap eldől.

Remélem valamennyi ötletet adtam, ha kell még, akkor írj nyugodtan privit! :)

2012. febr. 28. 15:03
 7/17 anonim ***** válasza:

Hát nem egyszerű összehozni, ami a gyereknek is jó, és a férjem is megeszi...:) Én "mindenevő" vagyok. Sőt mi ellenénk akár szendvicsen, hamburgeren is, ha a gyereknek jó lenne. Bár neki is szoktam csinálni hamburgert, csak halat teszek bele...:)

Írom a kajáinkat:

krumplis tészta, paradicsomleves, rakott krumpli, babgulyás, borsóleves, karalábéleves, húslevesek, bableves, borsófőzelék, hal + krumplipüré, brassói, gyros, hurka, most hirtelen ennyi...:)

2012. febr. 28. 15:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Ja nálunk ami még nagy sláger, rántott hús, fasírt, férjem nem bánná, ha egyik lenne köretként a másik mellé...:))

Chilis bab, ami nagyon gyors, próbálom nem csípősre csinálni a gyerkőc miatt. Nagyon gyors még a sóska is, ha megveszem fagyasztott püré formában, viszont ezt meg csak én eszem...:)

2012. febr. 28. 15:07
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Nekem azóta gond, amióta 2 kisgyerek van, és olyat kéne kitalálni, ami gyors (nem állhatok órákig a tűzhely mellett, mert nem tolerálják), na meg amit mindenki szeret. Mivel a lányom eléggé válogat, ez nem könnyű. Leves nem mindig van, csak ha valami kevésbé laktató a második fogás.

A héten nálunk:

gyros;

tárkonyos csirkeleves, rizskók;

rakott krumpli;

sóskamártás, főtt krumpli sült hússal tükörtojással; palócleves, máglyarakás;

csirkemellfilé édes-savanyú mártásban, rizzsel;

Hétvégén általában rántott hús van, mert a lányom imád panírozni.

2012. febr. 28. 15:07
 10/17 anonim válasza:
96%

Nálunk ez így zajlik általában (ez azt jelenti, hogy gondot okoz?):

Nej: Mi legyen a kaja?

Férj: Nem tom.

Nej: Mongyá má valamit, semmi sem jut eszembe.

Férj: Valami finom.

Nej: És mi az?

Férj: Az a csőbensült cucc?

Nej: Az most volt hétvégén.

Férj: Gombapörkölt is jól jönne.

Nej: Azt nem szereti a fiad.

Férj: Akkor nem tom.

Nej: Hát nem mentem veled semmire.

Ja, én a férj vagyok. :))

2012. febr. 28. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!