Nektek nem jelent gondot mindig kitalálni mit főzzetek?
Figyelt kérdés
Adhatnánk egymásnak ötleteket, néha úgy érzem teljesen kifogytam .....2012. febr. 28. 14:50
11/17 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ez nalunk is így megy. :) Így legtöbbször marad a fozelek fasirttal vagy porkolttel, a bolognai, vagy a sült hús. Ezek vannak leggyakrabban, mert sosem tudjuk, mi legyen.
12/17 anonim válasza:
Írta valaki, hogy rendeltek kaját, mert tanult. Na ez nálunk is gyakran volt így vizsgaidőszakban...:) És egyébként 690 volt egy menü, ami a lányomnak és nekem bőven elég volt.
13/17 anonim válasza:
Van itt egy heti menüajánló a Mindmegette.hu-n - természetesen receptekkel:
Egy segítségnek én is eltettem a kedvencek közé.
14/17 anonim válasza:
Tegnap rakott brokkolit csináltam. Előtte borsófőzelék volt. A következő a tejszínes-spenótos csirkemell tésztával. Hétvégén szülinapozunk, a vendégeknek sütök csirkecombot, töltök egy dagadót, hozzá sali lesz.
A fagyóban van még pulykaszárny, azt meg szoktam sütni, hozzá krumpli.
15/17 anonim válasza:
Kedves 15:21-es válaszoló!
Azt én írtam. :) Marhára nem volt időm főzni és azt mondtam a páromnak, hogy nem érdekel, egy estét kibírunk rendelt kajával.
Mi 790 forintért rendeltük, bőven elég volt, még másnapra is maradt! :)
16/17 anonim válasza:
Hajaj, nálunk is ez van. Minden este faggatom a családot hogy mi legyen. De senki nem tudja. Illetve a lányok mindig ugyanazt mondják: pizza, spagetti, krumplipüré husival. A férjem majd gondolkodom, de aztán persze semmi. Ha meg mondanak valamit arra meg nekem nincs gusztusom. :P Aztán előveszem a halom (van vagy 22 szakácskönyvem) nézegetem, nézegetem persze semmit nem találok. Aztán marad a szokásos magyar kaja, pedig már úgy unom...
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok jó ötletet.
Egyébként a férjemmel a párbeszéd nálunk hasonlóan zajlik:):):)
2012. febr. 29. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!