Nektek hány percig tart egy kanalas ebéd megetetése?
Nálunk azért ment lassan mert alig nyitott a száját, éppen hogy pedig szeretett enni.
Aztán 1 éves korára elég jól haladtunk, de kb 15 hós korától elkezdett egyedül kanállal enni ez megint idöigényes, de hagyom.
2012. febr. 15. 15:26
20 és 40perc között, egyszeri újramelegítéssel. Minden elvonja a figyelmét:-)
2012. febr. 15. 15:27
3/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, ugyanez....! Pedig se tv, se zene semmi! Hűtőt nézi, kezével játszik, ja és ha olyanja van motorozik a szájával :) Na az a legjobb! És igen egyszer mindig melegítek közben én is...!
Az elején egy fél üveg kaja 30 percig tartott. Azt hittem megőszülök :)) Aztán elkezdtem neki én főzni, így egy jó nagy adag kaját már 10 perc alatt benyomott. Neki nem ízlett az üveges. Forgatta a fejét, nem nyitotta a száját.
2012. febr. 15. 15:49
A 11 hónaposom mindenre figyel, csak az evésre nem. Így nálunk is van, hogy fél óra az evés, sokszor már frászt kapok. De ha idegbajoskodok, vagy sürgetném, akkor meg nem eszik, szóval már beletörődtem. Ha viszont a kedvencét főzöm (valami paradicsomos, vagy sóska),akkor ül mint a kisangyal és alig érkezem lapátolni a szájába az ételt :-)))
2012. febr. 15. 16:23
nekem 6,5 hónapos a babaám, az ebéd általában 10 perc alatt lezajlik, amikor nagyon éhes, mert nyitja a száját, hümmög hozzá és eszik szépen. De ha csak éppen olyan kedve van, akkor 20 percnél tovább nem etetem, inkább később, mert akkor nem érdekli a kaja! Ha éhes akkor úgyis megeszi! De szerintem ebben is minden baba változó, ugyan úgy, mint a szopizásnál, ott is valaki 10 perc, valaki egy óra...
2012. febr. 15. 16:39
Talán még 10 percig sem tart. Nem győzöm pakolászni a kanalat a szájába. Borzasztó türelmetlen.
7 hónapos
2012. febr. 15. 16:58
Változó.De átlagban 10-15 perc. Ha olyanja van akkor ez lehet 40 perc is, ha motorozik a szájával, vagy ha fontos kéz nézegethetnékje van, vagy még fontosabb dobolhatnékja:-) Én úgy gondolom olyankor nem igazán éhes.
2012. febr. 15. 17:50
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Aranyos volt mindenki :) Korrekt válaszokat kaptam :)
Szóval!
Többször kap itthonit mint üvegeset, azt is csak akkor ha épp kaja időre érünk haza valahonnan!
Erre a nem éhes még dologra én is gondoltam...
Egyszer vártam hogy majd ő jelez ha éhes, de halljátok el lenne egész nap a játékaival!
Kb. du. 4kor azért leültünk enni de akkor is ilyen csiga tempóban nyomta :) Szóval nem értem én őt :) de az megnyugtat hogy nem csak mi vagyunk ilyenek!
Szerintem a te gyerkőcöd szeret lassan enni, ennyi a a dolog története! Neki így esik jól! :D
2012. febr. 16. 07:03
Kapcsolódó kérdések: