Általában adtok a babáknak desszertet is főétkezés után (ebéd pld. )?
A kilányom 11 hós,minden ebéd után kap valamilyen desszertet ,kb.100gr vagy ml mennyiséget.
Nem tudom miért, csak igy alakult ki ez nálunk.
Nálatok,hogy van ez?
Ha Ti is adtok akkor miket?
Én nem adok. Csak ha vmi folytán kevesebb lett az ebéd, ami azért ritkán fordul elő:) Még 100gr kaja után? Sztem az nagyon sok! Akkor megeszik 320-340 grammot összesen?
Sztem szokjatok le róla, nem is a mennyiség miatt, hanem hozzászokik,hogy ebéd után desszert van és nem kell ecsetelni milyen hátrányai lehetnek majd ennek...Én inkább uzsira adok vmi joghurtot, desszertet,gyümit,kekszet.
A 100 gr ebéd után szerintem is nagyon sok. De te tudod.
Én akkor szoktam, ha nem a kedvence van, de szépen megeszi. Akkor édeset, kekszet vagy ilyesmit.
Napközben rágcsálni valót szokott kapni, puffasztott rizst, nagyon szereti. De azt sem mindig.
Sziasztok!
Köszönöm az eddig válaszaitokat.
A kislányom nagyrészt üveges bébikajákat kap.
Ezekből max 220gr -ot szokott megenni.Nem túl nehéz ételek ,nem is túl tömények.
Vagy 1 baba pudingot,vagy valamilyen gyümölcsöt szoktam neki utána adni.Nem péksüti,vagy palacsinta vagy más ilyen cukrozott ,nehéz desszertre gondoljatok.
Az ebédjét pedig mindig megeszi az utólsó falatig.Nagyon ritka ,jó ha 1-2 alkalommal hagyott meg.
Miért gondoljátok,hogy ezzel megterhelem a gyomrát?
Reggel és este 250 ml tápszert iszik meg.
Olvastam olyat is itt,hogy ennyi idősen vagy még hamarabb is már 300ml -t fogyaszt el a baba tápszerből,vagy tejpépből.Ez szerintem étvágy kérdése!
Napi 5ször eszik a lányom.Bevallom,soha nem gondoltam,hogy túletetem a gyereket,mivel ő olyan,ha már nem kellene neki nem eszi meg.
Alkatra pedig nagyon formás,nem duci!
Az orvosunknak mondtam az étrendjét,tökéletesnek találta:)
Őszintén meglepett,hogy szerintetek sokat adok neki.
A kérdést csak ötletek miatt írtam ki,hogy hátha van valami,olyan desszert amit nem ismerek:)
De köszönöm,hogy ettől függetlenül időt szántatok rám:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!