Szoktatok ebéd után desszertet adni 10 hónapos babátoknak?
Első válaszoló! Most nagyon jó kedvem lett :))))
Én akkor szoktam ha pont csinálok vagy van itthon ilyesmi, de pl azért nem veszek neki. Ha túrós palacsintát csinálok akkor ebéd után ha kér akkor kap belőle meg ilyenek.
Köszönöm a válaszokat, én felpontoztalak :)
Az is érdekelne, hogy mégis miket, mondjuk túrókrémet, gyümölcsöt, joghurtot, vagy ?
Szia!
8 hónaposan adtam smia joghurtot túrót a lányomnak de kipattogott tőle, úgy nézett ki mint aki bárányhimlős!
9 hónaposan kapott danoninót és túró rudit, na attól semmi baja nem volt!
10 hónaposan már semmi baja nem volt a tejtermékektől,azóta minden nap kap ebéd után vagy délután mikor felkel vagy délelőtt reggeli után túró rudit, vagy danoninót, vagy tejszeltet, babapiskótát, vaniliás karikát, győri keksz,joghurtok (most nagy kedvence a danonde görög jughurt a kekszes epres, ) milli vaniliás krémtúró, jogobella, azokat szereti és én is ami jó sűrű krémes)
A túrót ha tejföllel cukorral össze keverem nem eszi meg. Készítettem már neki natur joghurtot igazi gyümölccsel, az sem kellett neki, csak ezek a bolti joghurtok. Én nem vagyok ellene a cukros lisztes dolgoknak, én magam is megeszem, ő meg csak álljon előttem és nézze! Hát nem, baja nincs tőle, akkor miért ne egye! Abszolut nem kövér mert 1 éves 11 kiló és 85 cm. Egész nap csak jön megy egy percre nem áll meg, ledolgozza amit megeszik :)
Gofrit palacsintát is süthetsz neki lekvárral, túró gombócot készíthetsz! Sokszor a kenyeret nem eszi meg csak a sonkát sajtot,de a túrós táska nagy kedvenc.
10-11 hónaposan már mikor mentünk cukrászdába vagy sütit vettünk abból is kapott, most 1 évesen már egy egész szeletet bevág, de csak azt szereti ami könnyű tejszínes krémből van.
Hát néha úgy érzem kevesli a főzelékét :) Akkor kap desszertet is.
Joghurt gyümölccsel, babapuding, vagy gyümölcscukorral ízesített túró. (Mielőtt felhördültök a gyümölcscukor természetes, minden gyümiben van csak azt használok és a védőnő szerint egészséges. Szóval aki lepontoz az nem is ad a gyereknek gyümölcsöt, nehogy cukor jusson a szervezetébe?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!