Lehet kérni a szomszédot, hogy ne alvásidőben fúrjanak?
Ez szomszédtól függ. Ha tőlem kérnéd, figyelnék a kérésedre. De pl. az én szomszédomat nem érdekel senki és semmi. Még este is fúr...
Szóval intelligencia kérdése is.
Kérheted, de nem sok értelme van.
Ha pl 3 órát alszik a gyerek, és épp fúrós - faragós meló lenne, akkor 3 órát kártyázzanak a munkások, a szomszéd meg fizessen...? Ezt nem lehet elvárni.
Kérni sok mindent lehet, de nyilván ők sem hobbiból fúrnak.
Nem kéne azt hinni, hogy minden a te gyereked körül forog!
Gondolom, tőled is kérhetnek olyat, hogy ne pihenőidőben visítson a gyereked?!
Nyugodtan lehet aludni háttérzajjal is, nem lesz semmi baj tőle.
Kérni lehet, csak még a legjobb indulattal is lehetetlen ezt kiszámolni előre, hogy pont mikor fognak épp fúrni. Felújításkor mindig érik az embert meglepetések, még nem hallottam olyanról h vki mindent előre ki tudott volna számolni.
A lányom 2 hetes volt amikor szemben elkezdtek építeni egy társasházat. 2 éves koráig tartott, állandóan daruk, kalapácsolás, teherszállító autók stb...
Szóval meg tudja ám szokni a gyerek, az enyém mindig gond nélkül aludt, nyilván miattam nem fogják naponta megállítani a több százmilliós beruházást. Szomszédnak is ha anyagi kára van abból h áll a munka, bizony nem elvárható hogy napi tízezreket fizessen a munkásoknak azért, hogy kártyázzanak. Ha nem gond anyukádnál altatni én átmennék amikor csak lehet aztán probléma megoldva.
Miért ne lehetne kérni? :)
De azt szerintem ne gondold, hogy a munkások fejbentartják, mikor van a gyerek alvásideje. Esetleg rákérdezhetsz, hogy mikor akarnak ilyen zajos melót csinálni, és elviszed máshová, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!