Lehet kérni a szomszédot, hogy ne alvásidőben fúrjanak?
Igen, és ő a szomszédod, aki mellett élned kell jó darabig, lehetőleg normálisan. Pont az ilyen emberek vannak legjobban megsértve, akik egyáltalán nem kompromisszumkészek, amikor őket zavarják mások. Nem kell majd csodálkozni fordított esetben.
Sarkítani meg nem kell, arról szólt a kérdés, hogy az altatás ideje alatt (ami 1-2 óra, nem egy egész délután), lehetne-e másfajta munkát végezni, ha szól előre valaki. A délutáni szunyókáló Pista bácsi nem szólt, meg a sorozatnézős sem. Egyáltalán nem megoldhatatlan általában, viszont az igaz, hogy biztos lesznek olyan napok is, amikor nem lehet. Ezt is el kell fogadni.
Ezért van ennyi sz.ar szomszéd, mert senki nem figyel senkire. Mert kérni sem lehet semmit. Mert itt senki sem képes - a legkisebb jóindulattal sem - tekintettel lenni másokra.
Kérdező, a tanulság, hogy ne kérj! Meg se próbáld! Költözz tanyára!
én gyerekem panelba született, én is morogtam magamban, de nem szóltam, igazság az, hogy mi sokkal jobban zavartuk a szomszédokat mint ők minket. a gyerek éjjel visított, az orrát porszívóztuk éjjel is, volt, hogy muszáj volt mosnom mert mindent összehányt (persze kézzel, de éjjel biztos hallották)...
ez van. hamar megszokta amúgy, én már tomboltam magamban, hogy milyen hangosak, a gyerek meg meg se rezzent, békésen aludt fél évesen már a legnagyobb fúrásban is :D
de természetesen lehet kérni, de nyilván ők se jókedvükbe fúrnak akkor, na meg nyilván mikor nálatok elhalkul a lakás, te jobban hallod, lehet előtte is kopácsoltak, csak míg kloffoltad a húst, nem hallottad :)
Mindegy, hogy panel vagy sorház. Hétköznap napközben fúrhat, faraghat, kalapálhat, fűrészelhet.
Ha már egy hónapja tart, akkor kitartás, csak vége lesz egyszer.
Teljesen lényegtelen, hogy panel v. sorház a probléma szempontjából. A munkát el kell végezni, gondolom a szomszéd is minél hamarabb végezni akar.
Bár nem emlékszem, hogy írtad volna, hogy vállalkozóval csinálják-e v. maga a szomszéd. Bár szerintem ez is lényegtelen.
én azt hiszem vállalkozó,és változnak azok is.a panel csak annyiban más,hogy ott sok emelet van,nálunk meg csak 2 szomszéd
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!