4 éves lányom 2 percenként megy pisilni az óvodában alvásidőben mitől lehet?
Figyelt kérdés
Arra gondoltunk, hogy nem akar aludni ezért csinálja, de akárhányszor kimegy mindig pisil egy kicsit. Nem csíp neki. Nálatok volt hasonló, mitől volt?2014. máj. 24. 22:13
1/7 anonim válasza:
Nèzessétek meg a vizeletét! A lányom is így volt és neki sem csípet a pisije de elvittük az orvoshoz és kiderült hogy vesemedence gyulladása volt! Inkább elvinném megnézetném feleslegesen mint késő legyen
2/7 anonim válasza:
Vagy alvás előtt nagyon sokat iszik.
Vagy valóban állhat valamilyen húgyúti dolog is a háttérben, mindenféleképpen legyen egy vizeletvizsgálat! És mindig jó ha tudod, hogy egy fertőzéshez-gyulladáshoz nem kell feltétlenül az összes tünet! Elég, ha egy tünet utal rá, az is elég, hogy gond legyen.
3/7 anonim válasza:
én 23 vagyok, d a mai napig nem tudok úgy elaludni, ha érzem, hogy egy ici-picit is kell. Szóval nem biztos, hogy betegség
4/7 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk labor vizsgálatra. Remélem nem lesz nagy baja. 1.5 hónapja többször fájlalja a hasát, 2x voltam vele a gyeremekorvosnál. Megnyomkodta, de nem észlelt semmit. Csak észrevette volna ha valami nagyon fáj neki. Remélem csak valami kisebb dolog lesz. Itthon sokat iszik, de az oviban állítólag keveset, mégis pisil.
2014. máj. 25. 22:31
5/7 anonim válasza:
írd meg az eredményt majd.
ha fáj a hasa akkor lehet az is :/
1 voltam
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Vérkép najdnem negatív. Kicsit vas szegény, de a vizelet leletében nincs semmi, ami ilyen jellegű problémára utalna. Már csak az utrahang marad, meg szeretném nézetni, hogy azzal látnak-e valamit.
2014. máj. 29. 22:36
7/7 Zimányi Piroska válasza:
Mindenképpen járjatok utána, lehet felfázott! Várjuk az eredményt és szurkolunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!