Mitől lehet, hogy a lányomnak szinte minimális cucc jön ki az orrán, neki inkább hátul csorog le? Öccsének, amikor náthás, kb.5 percenként kell orrot porszívózni, annyira jön.
Sajnos most tapasztaltam én is először ilyet a lányomnál. Utána olvastam és írták, hogy ekkor is kell szívni, ahogy hallod, hogy szörcsög. 30 másodpercig kell szívni legalább, ami elég sok, de kipróbáltam és az elején nem jön semmi, utána jön egy nagyobb váladék-adag. Kezdek megnyugodni, hogy legalább kijön valami, mert eddig marha tehetetlen voltam és nagyon féltem a fülét.
Tavaly óta 3 fül-orr gégésznél voltunk, az sztk-s szerint ki kell venni a manduláját, a két maszek szerint teljesen felesleges lenne. Amúgy nem beteges, a füle nem szokott fájni (persze kipp-kopp), a szokásos ovis vírusokat persze elkapja.
Én is szívom neki sokáig, akkor jön ki az a tényleg minimális cucc.
Most is beteg, hallom, hogy teli van neki, hörög, krákog és semmi nem jön az orrán, szinte hallani, hogy folyik le hátul neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!