Ez normális?! Nemrégiben elkezdtem methandienone-ét szedni. Tünetek:egyenlőre csak Enyhe fejfájás időnközönként ez ilyenkor normális? Mert nekem nem szokott. De nem nagy cucc nagyon minimális szóval türhető és hamar elmulik.
jó pár ismerősöm aki szedte szintén ezzel a tünetekkel küszködött sőt idővel ez még rosszabb lett, később arra panaszkodtak hogy este felé olyan gyengeség és szédülés jött rájuk hogy alig bírták kimenni a konyhába és kajálni a kajálás után mindannyian jobban lettek.
Összefoglalva a mai piacon lévő szemes szteroidok nagyon nagy részében fogalmunk sincs mi van benne mi a hatóanyaga és milyen más adalékot tartalmaz és ezeknek hosszú távon milyen mellékhatásai lehetnek.
Értem! köszönöm...
Esetleg még arra tudna választ adni valaki hogy kajával eggyüt vegyem be vagy pedig éhgyomorra esetleg kaja után ?
Eddig kajálás közbe vettem be mert úgy tudom így elkerülhetők az emésztési panaszok...ez nem gyengíti a szer hatását ?
a testedben több víz raktározódik a drog miatt, ezáltal a vér(plazma) is felhígul, a szívednek ez fokozott terhelést jelent, mert csak magasabb nyomáson tudja a hígabb vér által szállított oxigént a sejtekbe juttatni. Vagyis hipertóniád alakul ki, ennek az egyik tünete a fejfájás.
ha huzamosabb ideig ez fennál, a szíved eltorzul, megvastagszik a kamrafal, de ne nő meg, krónikus hipertónia megbetegedést létrehozva.
Ne nagyon fizess be magánnyugdíjpénztárba.
Köszönöm a válaszokat
Sokáig én is ezen voltam hoyg majd nem szedek semmit...
Még fehérjét se akartam az elején..utána már jött a tömegnövelő a kreatin és a stimulátor..de már nagyon kiváncsi voltam hoyg vajon tényleg olyan jó e mint mondják ?!
Megnyugtatlak nem akarok kokszolni hosszú éveken át fontos az egészségem csak a hatására vagyok kiváncsi.
Megtudtad.
Egyébként, ilyenkor baromira bírnám, ha bemutatnátok, hogy milyen színvonalon nyúltok a kokszhoz, mit hozott a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!