Miben viszitek ki másfél éveseteket ilyen jó időben? Marad a téli cucc? Mikor váltotok vékonyabra?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 14:02
1/7 anonim válasza:
Kisfiam 2 éves. ma overallt nem adtam rá, csak harisnyanadrágot+bélelt nadrágot. De csak a közelben sétáltunk. Én még nem váltok vékonyabbra, mert ilyenkor lehet jól megfázni.
2/7 anonim válasza:
harisnyában, kicsit vastagabb nadrágban vittem ma ki, úgyhogy már nem a téli cuccban
3/7 anonim válasza:
Én is harisnyát+plusz bélelt nadrágot adtam rá
4/7 anonim válasza:
Van egy vékony overallunk, alá vékony nadrág, és egy vékonyabb kabát, ami még télikabátnak mondható de mégsem olyan vastag. Én ezekben viszem ki.
5/7 anonim válasza:
Én bodyban, nem túl vastag harisnyában, vékonyabb anyaggal bélelt orkános nadrágban (nagyon szeret pocsolyákban ugrálni, így tiszta víz) és télikabátban vittem ki. Már kitapasztaltam, hogy ennél többen csak teljesen leizzad.
6/7 anonim válasza:
Harisnya, bélelt nadrág de a téli kabát alá nem adtam rá plusz pulcsit. Láttam egy anyukát a gyereken vékony tavaszi kabát volt..nem normális!Azért mert nincs -20 fok még téli cucc kell most lehet a legkönnyebben megfázni!!
7/7 anonim válasza:
a vastag téli overált ilyenkor eggyel véknyabbra cserélem,3 féle vastagságú van,alá meg bady,vékony póló,harisnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!