Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért kakil ennyiszer a...

Miért kakil ennyiszer a másfél évesem?

Figyelt kérdés
Pár hete napi 3x, az utóbbi napokban mapi 4-5x kakil, állaga sokszor krémes, nyálkás ( elnézést)! A napokban bújt ki egy alsó rágófog és egy felsö szemfog + a többi is jövöget, de soknak találom ezeket az "adagokat"! Felhívom a dokit, de érdeklődnék, h szerintetek mitől lehet ez?
2014. febr. 11. 20:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Javítom: napi, nem mapi ;)
2014. febr. 11. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
A fog az ok szerintem, ne aggódj!
2014. febr. 11. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy allergia! Nálunk így kezdődött a tejérzékenység!
2014. febr. 12. 04:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is gondoltam a tejre, mert heti szinten többször is kap mivel mostanság nem csak turmixként issza meg. Mesélnél kedves 2. hogy nálatok mikor hogyan derült ki. Minden érdekel, köszönöm. Bocsi telefonról írok!
2014. febr. 12. 06:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy derült ki,hogy nem igazán hízott, és napi többszöri székletet is volt. Ami ahhoz képest,hogy nem volt egy zabagép, soknak számított.

Éjjelente volt,hogy élesen felsírt és sírt csukott szemmel. Nem minden éjjel, heti kb. 2-3 alkalommal. Valószínűleg fájt a hasa.

Elmentünk, vérből megnézték és kiderült,hogy tejfehérje allergia.

Most két éves, ez egy éve volt. Most vagyunk terhelésen!

2014. febr. 13. 05:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Nekünk most az javasolták, h egy hétig ne igyon tejet, a tejtermék mehet. Ha nincs változás elhagyjuk azt is. Nehéz így etetni a picit? Kinövik egyáltalán?
2014. febr. 13. 06:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nehezebbnek gondoltam!

Oké, az elején nagyon kell nézni mindent, mert még tejpor sem lehet semmiben, márpedig az még akár a májkrémben is lehet! De egy idő után megtanultuk,hogy miben mi van! Változatosan is lehet főzni, igaz macerásabb mindig külön főzőcskézni. Most talán annyival "könnyebb" dolgom van,hogy egy hónapja bölcsis, ahol főznek tejmentesen, így legalább az ebéden nem nekem kell agyalnom! :)

2014. febr. 14. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!