Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél évest raknál büntibe (...

Másfél évest raknál büntibe ( fürdöszoba) étel földre dobálásért? Fürdő ablaktalan, sötét.

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 17:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem, másért sem. Ha dobálja az ételt, akkor el szoktam tőle venni a tányért és befejezzük az evést.
2014. febr. 4. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Dehogyis!
 3/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha ablaktalan, sötét, akkor biztosan nem. A fürdőszobába egyébként sem tenném, mert általában ott van a mosópor, tisztítószerek. A szobába esetleg igen, ott egy székre leülhetne gondolkozni, bár szerintem még kicsi ehhez.
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Neeeem
2014. febr. 4. 17:35
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Hát, sötétbe biztos nem raknám be!!
2014. febr. 4. 17:35
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

engem anyám olyan 5-6 éves koromban bezárt a sötét spejzba!

Mai napig maradandó élmény:visítottam,ordítottam és ami a legfontossabb:borzasztóan féltem!

Egyet megfogadtam:SOHA ilyet a saját gyerekemmel nme csinálok!

Én a helyedben más büntit találnék ki!Ha dobálja az ételt el kell küldeni az asztaltól/ki kell venni az etetőszékből bármi de sötét szobába betenni nem!Ráadásul 1,5 éve s nem is nagyon értené,hogy miért lett oda bezárva!

2014. febr. 4. 17:36
 7/17 anonim ***** válasza:
94%

15 hónapos lányom van. Néha dobál ételt, elmagyarázom, hogy ilyet nem teszünk, és elveszem tőle.

Másfél évest még nem büntetnék büntisarokkal. Kb. 2,5-3 éves kortól már igen, de az TELJESEN KIZÁRT, hogy egy sötét, ablaktalan helyre tegyem.

Még a 6 évesemet sem büntetném ezzel. A félelmeire hagyatkozva legyen büntetésben, háááát... Ez szerintem túlzás.

2014. febr. 4. 17:37
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

1. Még kicsi ehhez.

2. Ablaktalan, sötét helyre soha nem raknám be a gyerekemet.

2014. febr. 4. 17:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is túlzás. Barátnőm volt. De mondjuk tényleg sokszor szólt a gyereknek. Ő meg nagy szemekkel nézett és tovább dobálta. De nem volt egy perc sem amig berakta. Szerintem csak hirtelen felkapta a vizet mert amugy sincs túl jó állapotban. De ez azért szerintem még megbocsáltható. Csak érdekelt másnak van e ilyen hirtelen rossz húzása.
2014. febr. 4. 17:42
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem! Én félnék ott, nemhogy a másfél évest odazárjam. El tudod képzelni, mennyire félne? Nem zártam be a 3,5 évesemet sem és nem is fogom. Hogy juthat ilyen az eszedbe? Pláne azért, mert eldobja az ételt? Akkor elveszed előle. Ez meg kori sajátosság, szinte minden ilyen korú gyerek dobál.
2014. febr. 4. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!