Másfél évest raknál büntibe ( fürdöszoba) étel földre dobálásért? Fürdő ablaktalan, sötét.
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 17:30
11/17 anonim válasza:
Az én lányom is 1,5 éves. Pár napja megint elkezdett dobálózni, pedig már azt hittem, hogy leszokott róla. Neki ez játék. 100x meg kell fogni a kezét és elmondani hogy nem szabad. Már szépen mondogatja velem, hogy ejnyeejnye :)
13/17 anonim válasza:
A lassan három éves ikreim után disznóól van minden étkezésnél, egyelőre nem tudom, mi lenne a helyes. Bár van egy jó sötét fürdőnk, egyelőre más megoldás érdekelne. Már azt sem tudom, normális-e ez még ilyenkor, de másfél évesen még biztos nem láttam tragikusnak a helyzetet :(
15/17 anonim válasza:
Ilyen kicsi gyereket, semmiképp nem büntetnék így, mert csak fél és semmit sem tanul belőle. Ha ilyenkor elveszik előle az ételt, és nem tud tovább játszani, sem enni, az bőven elég bünti.
16/17 anonim válasza:
ilyen gyerekekből lesznek a lelki sérült,pszichopaták..nem szabad ilyet csinálni!az enyém 21 hónapos,még sokszor nem tudja mi a játék,mi nem,hol vannak a határok,persze,én is fel tudom húzni magam,ha 1000x mondok vmit,látom,h érti,de ő még sem úgy gondolja,vagy egyszerűen csak játszik,bohóckodik,fel akarja hívni a figyelmet magára...még kicsi,felesleges büntetni,nem érti,mi a baj
17/17 anonim válasza:
Sose zárnám be sehová egyedül, nemhogy sötétbe. Ha ledobálja az ételt, el kell venni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!