Mit tennétek ebben a helyzetben? (Óvodai zsúr kérdés)
A kislányom ovijában pénteken lesz valami zsúr vagy teadélután féleség. Annak ellenére, hogy nem kevés pénzt fizetünk (havi 700 Ft) csoportpénzt, úgy döntöttek az szmk-sok, hogy ne a csoportpénzből fizessük az enni-innivalót, hanem be lett osztva, hogy ki mit visz majd. Én kértem, hogy rágcsát vihessek, mert van itthon egy pár csomag kuki meg ropi, amit egy ismerőstől kaptunk ingyen, közeli lejárat miatt. Erre közölték, hogy a rágcsálnivaló már foglalt, mert már kiadta az szmk maguk között. Így én kaptam az üdítőt. De nekem most nagyon nincs pénzem, csak sós ropim.
Ma láttam a boltban az egyik rágcsás anyukát, hogy egy nagy kosár nasit pakolt a kosárba. Gondolom oda viszi.
Most én mit csináljak? Vigyem el mégis inkább a ropit, kukit és mondjam, hogy elfelejtettem mit osztottak rám vagy mondjam azt, hogy beteg a gyerek és ne vigyem aznap?
Semmiképp nem tudok most vásárolni üdítőt. Mert amúgy akármi nem is jó nekik. Szóval olyan nincs hogy megveszem a legolcsóbb tescos kólát, mert abból csak hiszti lenne.
én ebben az esetben elvinném a rágcsát, hiszen ez az, amit vállaltam, vállani tudtam. mondjuk már eleve nem fogadtam volna el azt, hogy csak úgy "rámosszák" az üdítőt.
de egyébként nem tudom, hány gyerek, hány szülő, de max 1-1 liternyi üdítőre van szükség gyerekenként (gyümölcslénél ezt azért 200 ft alatt meg lehet úszni), ha a gyerekek fele azt viszi, akkor is, még marad is.
a gyereket vidd, ne büntesd azzal, hogy nem vehet részt a buliban.
Sajnos semmi felesleges pénzem sincs. Már így is kölcsön kellett kérnem, hogy a kisebbnek pelenkát tudjak venni. Most ilyen miatt nem kérhetek még.
Szörpből sem jó akármi ezeknek az anyukáknak, a teához is citrom kell, meg méz. Nagyon sokba kerül.
Már az is felháborító, hogy velem vetetnek valamit, mert tudják, hogy két gyereket nevelek egyedül gyesből.
engem mondjuk nem érdekelne különösképpen más anyuka véleménye ebben.
de tényleg egy gyümölcslé vagy egy jegestea 100-200 ft közé esik. ha 10 szülő visz 1-1 flakonnal, akkor is sok.
a másik 10 szülő meg rágcsát, és még szeptemberben is ezt eszik-isszák.
A limonádé jó ötlet, én azt csinálnám.
Vagy szörp, otthon elkészíted akkor nem tudják, milyen márka.
Ahogy már írták vagy készíts limonádét, vagy vidd a rágcsát amit eredetileg akartál és kész. Megérthetik, hogy nincs annyi pénzed mint más szülőknek.
A gyereket mindenképp vinném ha jó gyerekbuli lesz.
A limonádét lehet hogy megcsinálom. Narancsot nem rég hozott édesanyám egy csomót.
Az a baj, hogy szerintem direkt osztották ezt rám, mert az szmk vezetője vendettát hirdetett ellenem, ugyanis a kislányom múltkor megverte a kisfiát, minek utána az csúfolta őt. És amikor az anyuka nekem esett, mondtam, hogy a lányom nem fog verekedni, ha a fia nem piszkálja őt. Különben az óvónőtől kaptak már büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!