Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Fizetnétek vagy reklamálnátok?
Kisfiam nagycsoportos. Nemrég volt náluk fényképész. Kértünk olyan képet, amin Ő szerepel a 3 legjobb barátjával. Ma kaptam meg a képet, és teljes a döbbenetem. Egy kisfiú olyan pofát vág, mintha éppen akkor látta volna az ördögöt, a másiknak meg olyan tartása van, mint egy öreg, görbe fa.
Mi egy szép emléket szerettünk volna az ovis barátokról, de ez a kép szörnyű! Most azon az állásponton vagyok, hogy visszaviszem az oviba és megmondom, hogy én ezt nem kérem, nem vagyok hajlandó érte pénzt adni.
Nem vagyok szarrágó, nem az a 400 Ft, de vannak elveim. Ha én fényképész lennék, ilyen munkát ki nem mernék adni a kezemből.
Nagyon fel vagyok háborodva!
Kifizetném, mert évek múlva jó poén lesz a gyerekeknek:)
Szerintem túlreagálod. Én az ovis képen féloldalt állok, mert bedurciztam a barátnőimre.
1. vagyok.
A 3 legjobb barátjával pedig csak összefuttok még együtt: ballagás, óvoda, nyár stb.
Majd készítsz te egy kevésbé beállított képet róluk.
Vagy kérdd meg az óvónőket, nálunk is van bent fényképezőgép, szokták őket fényképezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!