Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ti mit csinálnátok hogyan...

Ti mit csinálnátok hogyan döntenétek az én helyemben?

Figyelt kérdés
Van három kis gyermekem, három és fél éves kislány, két és fél éves kislány és egy 4 hetes kisfiú. Apuka főállásban dolgozik, anyukám is kivéve a hétfőt mert ekkor nem dolgozik. Nincs jogosítványom sosem jutottam el odáig ezt most bánom mert 2 autója van a férjemnek amiből 1 a garázsban áll. A nagyobbik kislányom sajnos sérült autista. Az ovival kapcsolatban eddig 1 évig tőlünk 6 km-re+ 6 km-r vissza, lévő oviba járt kis létszámú, nagyon szerették a gyerekek az óvónők, hihetetlen fejlődésen esett át, nem beszélt mikor odakerült, az évzárón pedig egyedül ő énekelte a tanult dalokat a kicsik közt. Buszjárat jó óránként járnak buszok. Olyan helyen lakunk, hogy az itteni ovi is messze van tőlünk azaz mindenképp buszoznunk kell. Kb, pont annyi idő mind a két ovi, mire hazaérek. Ennél az ovinál 26 fős csoport van, 1 óvónővel, 1 dadával ennyi jut annyi gyerekre, ez nagyon elkeserített. Félek, hogy a nagyobbik lánykámnak nem tesz jót és vissza fog esni. A szívem az előző óvihoz húz vissza, de hogyan csináljam meg tudom oldani vagy fizikai képtelenség???!!! Anyósom nem vállalja ő azt mondta oldjam meg ahogyan akarom, egyik ovit sem vállalja. Mind a két kislányom menne oviba.

#ovodát
2013. aug. 27. 09:48
 1/5 A kérdező kommentje:
Az is megfordult a fejemben, hogy a régi oviba az az óvónéni akinek nagyon sokat köszönhetünk imádta a kislányomat mindig dajkálta ő nem messze lakik tőlünk fel is szokott minket venni kocsival reggelente a buszmegállóból, nagyon aranyos, hogy megkérném őt, hogy amikor délelőttös héten dolgozik, nem e vinni el a kislányaimat?! Abban a heti 4 napban, ha meg délutános haza is tudná hozni! Már mindenre gondoltam, ő ragaszkodik a kislányomhoz, hogy továbbra is odajárjon.
2013. aug. 27. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha így megoldható, és az óvónéni szívesen megteszi, akkor legyen így. Ha lehet, én nem venném ki a régi oviból. Ha jól értem, akkor az óvónéni vinné oviba, és hozná haza.
2013. aug. 27. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
az autistát nem veném ki a megszokott közöségéböl föként ,hogy ott fejlödik is .
2013. aug. 27. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

kicsinek van még fél éve az oviig, igaz? tedd le addig a jogsit :)

anyósod csak elvállalja már 10 hétfőn a kicsiket, míg vezetsz, a kreszt meg tudod este is csinálni, mikor apa otthon van (én este csináltam mert munka+suli mellett tettem le a jogsit, szóval lehet)

és akkor meg oldódna minden :)

amúgy én inkább utaznék mindkét helyre ha ennyire jó az az ovi, most lehet fejleszteni, kár lenne ettől megfosztani

2013. aug. 27. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Végül mi lett kérdező?
2020. okt. 25. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!