Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mit csinálnátok ebben a...

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Fizetnétek vagy reklamálnátok?

Figyelt kérdés

Kisfiam nagycsoportos. Nemrég volt náluk fényképész. Kértünk olyan képet, amin Ő szerepel a 3 legjobb barátjával. Ma kaptam meg a képet, és teljes a döbbenetem. Egy kisfiú olyan pofát vág, mintha éppen akkor látta volna az ördögöt, a másiknak meg olyan tartása van, mint egy öreg, görbe fa.

Mi egy szép emléket szerettünk volna az ovis barátokról, de ez a kép szörnyű! Most azon az állásponton vagyok, hogy visszaviszem az oviba és megmondom, hogy én ezt nem kérem, nem vagyok hajlandó érte pénzt adni.

Nem vagyok szarrágó, nem az a 400 Ft, de vannak elveim. Ha én fényképész lennék, ilyen munkát ki nem mernék adni a kezemből.

Nagyon fel vagyok háborodva!

2015. ápr. 29. 20:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem túlreagálod. Egyrészt kisgyerekekről beszélünk, nem hivatásos manökenekről. Nem tudhatjuk, hogy ez a "szerencsétlen" beállás mennyi könyörgés meg jópofizásután sikerült. Lehet ez volt a legjobban sikerült fotó.

Másrészt a leírás alapján vicces lehet a kép. Én legalábbis jót röhögtem.

2015. ápr. 29. 22:15
 12/21 A kérdező kommentje:

Kezdek elbizonytalanodni, ha ennyien írjátok, hogy én reagálom túl.

Egy anyuka mutatott olyan képet róluk, ahol az egyik kisgyerek nincs csak rajta, azon mindegyikük jól néz ki, mosolyog, nem görnyed.

Lehet félreértettetek, én nem a fiúkat szidom, a fotósra haragszom. Fizetek egy szolgáltatásért, akkor elvárhatnám, hogy minőséget nyújtson is érte. Ránéz a gépre, nem jó a kép, kattintok még párat. Ennyi!

2015. ápr. 29. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért legalább 2-3 beállítás lehetett volna, de tényleg ki tudja, mennyit kellett állítgatni a fiúkat. Ám ez már így történt. Esetleg kérdezz rá a fotósnál, készült-e még kép.

egy korábbi

2015. ápr. 29. 22:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Rákérdezek, mert szeretnék róluk emléket. De nem ezt a képet.
2015. ápr. 29. 22:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Sok év múlva nagy poén lehet nekik egy félresikerült fotó. :) Ne abból indulj ki, most mi van. Én megjegyezném a helyedben, milyen gagyi lett, de megtartanám, és csinálnék normálisat is róluk.
2015. ápr. 29. 23:21
 16/21 anonim ***** válasza:
30%
Jó hát figyelj többen írták,hogy tartsd meg,majd lesz róluk jobb is, de láthatóan ezt te nem szeretnéd, akkor miért tetted fel a kérdést?
2015. ápr. 30. 06:52
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Én nem értem a többieket...nem az a 400 Ft,hanem ezek az óvodai fényképészek ....ááááááááá......csak az a lényeg,hogy beszedjék a pénzt,az már nem érdekli őket,hogy milyen a beállítás,hogyan néz a gyerek...miért nem utólag kérik el a pénzt azért,ami tetszik?....mert nagyon kevesen vennék meg!!!!!!!!!! Én kiscsoportban nagy lelkesen csináltattam...de azóta se!! Igenis reklamálni kell,mert,ha soha senki nem szól,akkor miért is tenne bele plusz energiát?
2015. ápr. 30. 10:02
 18/21 anonim ***** válasza:
90%

Szeretnék valamit, megrendelem az internetről, kiszállítják, ha nem tetszik, visszavitetem, visszaküldöm. Olyan nincs, hogy bárki kötelezhetne arra, hogy megvegyél valamit anélkül, hogy láttad volna.

Ez nálunk úgy van, hogy jelen vagyunk a fényképezésnél, több képet csinál róluk, mert valahogy sok fényképész nem fogja még fel, hogy egy képet csinálni a digitális fényképezőgéppel vagy százat, az ugyan annyiba kerül, felteszi a honlapjára azt a néhányat, és ott kiválaszthatjuk a háttérrel együtt, és úgy rendeljük meg.

Valóban többet ér az egészséged és a békéd annál, hogy felhúzd magad 400 forint miatt, nevess rajta, de igazad van, amit nem akarsz, arra nem kötelezhetnek, hogy megvedd.

2015. ápr. 30. 10:23
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Azért az egészsége csak nem megy rá;)
2015. ápr. 30. 10:38
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
De, sajnos az ember fel tudja húzni magát annyira, hogy alvás helyett is csak forgolódik.
2015. ápr. 30. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!