Adtok használt ruhát oviban a gyerekre?
Adok. Kaptam már olyan unokatesómtól is ruhát, ahol előtte 2-3 fiú hordta. Semmi bajuk nem volt, mert rengeteg ruha, némelyik talán párszor volt rajtuk. Mi baja lenne bárkinek is a használt ruhától?
Vásárolok a Hádában is.
Én is adom tovább a két lányom és a fiam ruháit a családban, rokonságban. Mivel zsákszám van ruha, nincsenek elhasznált, rongyos állapotban.
Kedves Kérdező,
ha a ruhák állapota normális (tehát tiszta, esztétikus, nem kinyúlt/foltos/szakadt/méretproblémás/agyonbolyhosodott stb.), jó, akkor add nyugodtan.
Én megértem azokat is, akik használt, de tisztességes, tiszta ruhában járnak vagy a gyerekeknek ilyet vesznek- számomra a mosás-vasalás hiánya visszataszítóbb.
Ezzel együtt én inkább az oviba a kisfiamra a kényelmes, megfizethető "hiperes" márkákat szoktam adni: pl. Lidl-ben nagyon jó dolgokat lehet kapni, akcióban vagy nonfood sátras értékesítésben tényleg fillérekért, szinte a használt áráért- vagy Tesco-ban 30%-os leárazáskor vagy kuponnal vagy C&A-ban stb.
Pl. volt nemrégiben a környékbeli Lidl parkolójában ilyen sártas megmaradt készletes értékesítés: 5 pár zokni (biopamut) 199 Ft volt, 2 db-os biopamut hosszúujjú póló valami kis mintával 499 Ft, de vettem már melegítőalsót is 8-900 Ft/db áron :)
Ha szívesen ráadod a kislányra, miért ne.
Szerencsés vagy, hogy kaptál a rokonságból, nekünk meg kell mindent vásárolni és nem 2 forint.
Szép napot.
A nem foltos, szakad, kinyúlt, miért ne?!
Én adok rá használt ruhát, ami használt az nem jelenti azt, hogy koszos! Én pl. melegítőt adok rá,mert az a kényelmes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!