Szülés után aki használt Jessa vagy Tena betétet melyik fajtát?
Hányas erősségűt?
Hány cm vastag?
Ezekből van szárnyas is?
Tena extràt és normàlt vettem. Az extra azt hiszem, akkora, mint egy éjszakai betét, a normàl pedig az éjszakai betét és a legkisebb eü. betét mérete között van. Az extra szerintem überbrutàlnagy, vastag is, kizàrt, hogy ne legyen elég.
Szàrnyas a miniből van, az picinek néz ki, viszont a normàl és az extra közepe olyan öblös, mint a pelenkàk, talàn nem lesz gond vele. Mérni nem tudok, a csomagomban a cucc, talàn később az extràt meg tudom nézni neked.
Szülés után miért kell nagy betét, vagy felnőt pelenka?
26 hkm (első babámat várom)
Én Jessát használtam.
Sajnos nem emlékszem, melyik típus volt, de az tuti, hogy szárnyas volt és a legeslegnagyobb nedvszívójú abból, sokcseppes (talán narancssárga, vagy piros?).
Minden pisiléskor cseréltem kb. 2 óránként + az első 2 napon volt betéve vastag nedvszívó papír is, amit a kórházban adtak. Szárny nélkülivel oldalt kifolyt nekem, így az később lett elhasználva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!