Magzatvíz jelző betét. Aki használt ilyent, mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Ez az első várandósságom és a megszokottnál erősebb a fehér folyásom. Kicsit tartok attól, hogy nem fogom tudni azt, ha nem elfolyik, hanem csak szivárog a magzatvíz. Köszi a válaszokat!
37 hetes kismama
2016. jan. 23. 19:35
1/3 anonim válasza:
A dokim azt mondta, ne vegyek, mert kimutatja a hüvelyi fertőzést is (vagyis attól is elszíneződik), és nekem sokszor van gombám. Ha neked nincs ilyen problémád, akkor vehetsz nyugodtan! Inkább egy betét, mint egy stresszelő kismama!
33hkm
2/3 anonim válasza:
Én vettem és nem színeződött el. De valóban bele is van írva, hogy bakteriális fertőzés esetén adhat álpozitív eredményt. De én ki tudtam zárni a magzatvízszivárgást, engem megnyugtatott.
3/3 anonim válasza:
Én is vettem, mert volt erősebb vizes folyásom, de nem mutatott ki semmit hála az égnek. Jó azért is mert így tudod fertőzésed sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!