Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Akik minőségi márkás babakocsi...

Akik minőségi márkás babakocsit vásároltak ( használt, új) miért vették?

Figyelt kérdés
Én sok kis mamától hallom,hogy ez csak egzisztencia miatt.Szerintetek?!(Nekünk Jane rider babakocsink van)
2016. febr. 12. 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Több ok miatt döntöttünk a minőségi új mellett.

Legalább 2 gyereket szerettünk volna.

Én babakocsi-párti vagyok, a hordozás nem vonzott.

Szeretek sétálni.

Budapest belvárosában élünk, itt jól lehet közlekedni babakocsival is (nem a metrón és nem csúcsidőben, ez igaz).

2016. febr. 12. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Az első kocsink egy no name. Ennek a hasznàlatànàl ràjöttem, hogy az àltalam hasznàlt kocsi milyen paramétereknek kellene, hogy megfeleljen. Amelyik mindegyik tulajdonsàggal bìr, az biza màrkàs cucc, nem olcsó (ha lenne ilyen noname, megvenném én, nem a màrka a fő szempont). Nagyon-nagyon szeretném megvenni a kinézett tìpust, csak hasznàltan fér bele-úgy is nehezen, de vilàgosan emlékszem, hogy mekkora szìvàs volt az első kocsit becipelni a lépcsőhàzba, összecsukni, emelgetni, kocsiba betenni, stb. Sokszor ezek miatt sumàkoltam a sétàval (főleg télen). A gyereknek amúgy kb. mindegy, hogy miben tolom.
2016. febr. 12. 09:18
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Én sem akartam hordozni, kertes házas övezetben lakunk, így nagyokat tudtunk sétálni. Egy jól kezelhető, masszív babakocsit kerestem, ami tisztítható is rendesen. Sokat megnéztünk, végül egy Casualplay babakocsit vettünk, dönthető hordozóval, ami egy álom pl ha autózol. Csak rá a vázra a hordozót, vízszintesig ledönt, már nem terheled a gyerek gerincét. Nem beszélve arról, hogy ezek a hordozók nagyobbak, mint az átlagos, így nem lógott ki belőle közel 1 éves koráig sem. Volt ismerősöm, aki úgy vett babakocsit, hogy neten megrendelte, sosem próbálta ki előtte, aztán amikor az enyémet tolta akkor közölte, hogy már érti miért került ez ennyibe. Érdemes átgondolni, hol hogyan és mennyit akarod használni. Most két gyerek után majdnem tökéletes állapotban van. Ha hordoztam volna, akkor én se veszek ilyen kocsit.
2016. febr. 12. 10:01
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

miért választottam minőségi terméket? Nem is értem...miért veszel magadnak normális felvágottat? Normális autót? Normális kenyeret?

Hogy lehet ekkora baromságot kérdezni :)

2016. febr. 12. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Az egzisztencia szó jelentésével nem ártana tisztában lenni.
2016. febr. 12. 11:42
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Kaptunk a baba születése előtt 2 félét is rokonságból használtan (illetve több kisgyerekes barátunk révén más márkákkal is sikerült megismerkednem), de hamar kitapasztaltam, hogy mire van ténylegesen szükségünk és pár hónapos volt a gyerkőcünk, amikor vettem használtan egy magasabb minőségű, drágább babakocsit. Minden igényünknek és elképzelésünknek megfelelt, emellett anyagilag is belefért. Nem érdekelt, ki mit gondol, ráadásul falun élünk, a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy ez milyen kategóriájú kocsi.
2016. febr. 12. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Az ember a saját kárán okul,nálam ez volt a fő ok,amiért magasabb árfekvésű (de használt!) babakocsit vettem.Nem vagyok márkaközpontú,tehát nem azért választottam,mert "xy-nak" hívják,hanem mert megbízható,strapabíró márka,értékálló és nem utolsósorban tetszik is.A praktikusság is fontos szempont,terepen is tudom használni,meg városban is.

Az első kisfiamnál ismerőstől vásárolt babakocsink volt,egy katasztrófa,minden szempontból.Sorolhatnám,hogy mennyi bajunk volt vele,de inkább nem kezdem el,mert csak ideges leszek :)

Azóta kidobtam a szeméttelepre,senkinek sem adtam volna tovább jó szívvel.

2016. febr. 12. 13:12
 8/10 anonim ***** válasza:

ha úgy érted az egzisztenciát hogy a látszat miatt, akkor ez jó nagy baromság, szerintem laikusnak de még kismamáknak egymás között sincs fogalma arról, mennyibe került a másik babakocsija...van persze amiről lerí hogy max 15000 Ft volt, meg van egy amire ha ránézel látod hogy komolyabb darab, de akkor se mondod meg hogy most az 80000 Ft vagy 350000 Ft...

Nekem egy 350 000 Ft-osom van, de használtan jutottam hozzá, 6. gyereket szolgálja ki..emelett van egy olcsó másodlagos babakocsim, ennél mi vagyunk a 2. gyerekek...hát össze nem hasonlítható a kettő, ha azt nem is veszem, hogy a drágább 3 részes, az olcsóbb csak egy szimpla dönthető babakocsi, akkor is érezni az árbeli különbséget az irányíthatóság, a szerelhetőség tekintetében, könnyebb a drágább, a huzatai erősebbek, szebb, kereke fújható, normális tároló rekeszei vannak, az ernyője valóban véd és nem csak úgy ott van stb...szóval azért ami drágább az biztos hogy nem véletlen drágább....és nem hinném hogy sok olyan kismama van, aki csak azért vesz drágát hogy villogjon, elvéve ezzel a pénzt esetleg más fontos dolgok elől.

2016. febr. 12. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagy általánosságban (persze akadnak kivételek), ha valami drága az nem véletlenül az. Nem csak a márkanévről szól a dolog, hanem minőség, kivitelezés, tartósság, praktikum és nem utolsó sorban a design (tudom, tudom ez az utóbbi dolog ördögtől való, de akkor is van akinek számít az is, hogy jó legyen ránézni egy termékre).

Mi a fentebbiek miatt döntöttünk "drága, márkás" (ez megint olyan, hogy kinek mi a drága, vagy én pl nem is ismertem a márkát elötte, csak az a kocsi tetszett meg) és új babakocsi mellett. Továbbá fontos volt nekünk, hogy 3 in 1 legyen, 3 nagy kerékkel, stabil, de könnyű vázzal. Ezek eleve már nem a 2 filléres kocsik. Plusz 2 gyerekre tervezzük, szóval jól ki lesz használva. Pont nem érdekel, hogy ki mit gondol róla, nem azért vettem, hogy mutogassam, hanem hogy a kényelmünket szolgálja.

Egyébként - bár megtehetnénk, sőt azt is hogy 500 ezres kocsit vegyünk - nem a teljes bolti áron vettük meg. Kinéztük a modelt, majd vártunk és végül 2 darabját netről jóval olcsóbban, a rászerelhető hordozót meg féláron a leakciózásokkor vettük meg a boltban. Így végül kb 40%-kal került kevesebbe, mintha csak úgy megvesszük a boltban.

2016. febr. 12. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos azt kell, hogy mondjam az ismeroseid meg nem toltak igazan jo kocsikat. Nekunk Bugaboo kocsink van, hasznaltan kaptunk, a negyedik gyereket szolgalja ki, de semmi mashoz nem lehet hasonlitani, annyira konnyu tolna. Ha nem kaptuk volna meg (igazabol nanny-kent megdolgoztam erte) megvettuk volna, annyira imadom! A belvarosban lakunk, villamosozunk, metrozunk, mindenhova konnyen, gyorsan be tudom vinni. Nekem ez nagyon fontos de tudom, hogy hozzaallas es szokas kerdese, mert az egyik baratnom a hatalmas nem tudom, hogy milyen markaju kocsijat szereti tolni, nem cserelne velem. Egyszer probaljatok ki egy dragabb kocsit, hatalmas a kulonbseg. (Nekem a Stokke nem tetszik, de azt is piszok konnyu tolni, egy ideig hasznaltunk, de a bUgaboo visz nalam mindent)
2016. febr. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!