Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha nem fogad szót a gyerek az...

Jázi :) kérdése:

Ha nem fogad szót a gyerek az óvónéninek, küldheti mozgásterápiára?

Figyelt kérdés
Ezért el is tanácsolhatja a gyereket az oviból?
2016. jan. 27. 16:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem sem a nagy, sem a kicsi nem aludt, egyik sem "papíros". Ez hülyeség. Minden eset egyedi, lehet hiba a fektetésben is, talán tényleg nem fáradnak ki, nem türelmesek az óvónők, stb. Nem értem, miért kell (!) aludni, miért nem elég feküdni, könyvet nézni, stb. Azt meg végképp nem értem, minek bélyegeket sütögetni óvodáskorú kisgyerekekre...

Lányomnál olyan jól megoldották ezt, hidd el, sokminden függ az óvónőtől. A kicsi csoportjában elég sok gyerek nem alszik, van akit elvisznek haza, van aki csak pihen.

Másrészt a mozgásfejlesztést viszont mindenképpen használd ki, valamire biztos jó lesz, csak a hasznára válik a gyerekednek. Ráadásul elhallgat az óvónő is, mert azt csináltad, amit mond, együttműködtél.

2016. jan. 29. 15:51
 22/22 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel,h a rendszer a hibás. 22 gyerekre van 2 óvónéni meg 1 dadus alvásidőben. Valaki csak ott tud maradni és a másik kettő csinálhat amit akar.

A végén meg csak nekem lett igazam. Csütörtökön voltak kint és aznap aludt a gyerek és nem volt gond. Pénteken meg tornáztak és láss csodát, az is elég volt,h aludjon.

Én kinyitom a szám, azzal nincs gond ;)

Most is megmondtam,h nem hiszem,h gond van vele. Na meg,h le kell fárasztani és fog aludni. Most is megmondtam,h akkor csak ismeri a szülő a gyerekét és igaza van.

2016. jan. 30. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!