Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ovonenik es az ovoda felelossege?

Ovonenik es az ovoda felelossege?

Figyelt kérdés

Udvozlet!

Tortent a heten az ovodaban, hogy a delelott folyaman a kisfiam leesett a csuszda 2. fokarol, majd eltort a combcsontja.

Az az ovono, aki nem a csoportjat kezeli, latta a tortenest, de az eses utan elment mellette, mert arra szamitott, hogy majd felkel, mert hat esett mar el maskor is.Csak mivel hasra esett, az ovonoje vette eszre, hogy nem kel fel, majd odaszaladt hozza es fel probalta emelni es lybra allitani, de osszecsuklott. Mento, majd irany Pest es mutes lett belole. Minden nap hivtak az ovibol, ma mar itthon vagyunk es mar el is jottek latogatoba. A furcsa csak az, hogy a jegyzokonyv is mintha a gyereket hozna ki hibasnak, mert allitasuk szerint koordinalatlan a mozgasa. Ez biztos, hogy nem igy van.

A kerdesem az lenne, hogy mire veljem ezt a viselkedest, vagy csak egyszeru buntudat, amit latok bennuk?

Az az igazsag, hogy a felesegem biztosan nem tud jonni addig dolgozni, mig a kicsi nem jarokepes, mert most csak kezben tudjuk mozgatni, sajat magatol keptelen egyenlore labra allni.

Koszonettel

2015. dec. 4. 20:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én irtó rossz kislány voltam, szinte nem nagyon van olyan részem ami ne tört volna el. És bizony, óvódában is ért baleset, pedig az óvónénik figyelmeztettek, hogy óvatosan hancúrozzak, de egy kicsinek még nem alakul ki úgy a veszélyérzete és a koordinációja. Képes voltam úgy eltörni szilánkosra a lábam, hogy négyen álltak mellettem:-) Jobbulást a kisfiadnak, a kicsik még rugalmasak, hamar kiheveri
2015. dec. 5. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!