Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónéni probléma kérdés?

Óvónéni probléma kérdés?

Figyelt kérdés

Kislányom idén januárban múlt 3 éves, akkor kezdte az ovit, de viszonylag keveset ment, mert sokat volt beteg, nyáron nem ment egyáltalán.

MÁr akkor is az volt, hogy az egyik óvónénire azt mondta h szereti, a másikra hogy nem, és amikor a nem szeretett óvó néni volt akkor mindig sírt reggel, aztán ez év vége felé ez jobb lett.

Most szeptemberben mikor újra kezdte az ovit visszajött ez a dolog, és a mai napig sír majdnem mindig amikor a nem kedvenc óvónéni van. Nem tudom mit csinálhatnék? Kislányom elmondása alapján a kedvenc óvónéni sokkal kedvesebb vele, sokszor megdicséri valamiért, míg a másik óvónéni nem. (azt szülői pletykákból hallottam hogy ez az óvónéni "kiabálós" is)

Beszéljek ezzel az óvónénivel? Ti mit csinálnátok? Mit mondjak neki anélkül hogy megsérteném és esetleg még rosszabbra fordulna a helyzet? Ti azt megemlítenétek neki hogy amikor a másik óvónéni van akkor a lányom simán örömmel bemegy a terembe, csak akkor sír ha ő van?

LÁnyom egyébként barátkozó, nyílt kislány, biztos nem szimpi neki az óvónéni stílusa de én már sokallom hogy még mindig sír reggelente, olyan rossz látni. Tanácsok?

2015. okt. 22. 09:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A 8. vagyok:10.válaszoló,nálunk is így volt/van,és kb. 90-95%-ban megegyezik az általad leírtakkal....
2015. okt. 25. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!