Probléma lesz, ha nem alszik a gyerek délutánotthon sem?
Az enyém ugyanilyen volt, 2,5 éves kora óta nem alszik délután, erre legnagyobb megdöbbenésemre az oviban alszik, mint a bunda. Az óvónő mondta előre, hogy így szokott lenni.
Szerintem felesleges ezen izgulni.
enyém se alszik...
1,5 éve ovis, megszokta, hogy csöndben kell feküdnie ebéd után. néha bele is alszik :)
Lányom is ilyen, nem erőssége az alvás. :)
Még bölcsis, szeptemberben megy oviba. Bölcsiben elalszik bár nem mondom, hogy simán és gond nélkül.. Vagy össze kell veszni vele, vagy mellé kell ülni. De azért alszik. Itthon nem, akármit csinálhatok, akkor sem.
fog aludni ,a lányom itthon már 1.5 éves kora ota nem alszik
az oviban alszik ,bölcsiben is aludt.
Ezen ne aggódj.
Az én fiam se alszik itthon már kb 2 éves korától, ahoz képest az oviban ő az első aki elalszik és van hogy amikor megyek a többiek már az udvaron vannak az én fiam meg még bent alszik.
Igen, az oviban sokan alszanak, akkor is, ha otthon nem.
Az enyém mondjuk nem aludt oviban sem, de az óvónénik megkérték, hogy ő is feküdjön le és csendben nézelődjön. Ezzel a többieket sem zavarta, hogy van egy társuk, aki ébren maradhat és játszhat, meg azért ő is pihent egy kicsit, még ha nem is aludt. Mondjuk az enyémmel ezt meg lehetett csinálni, mert nagyon nyugodt, szófogadó, csendes gyerek volt (most 10 évesen már annyira nem :D ), másoknál nem tudom, hogy működne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!